![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2011
|
teşekkürler yardımınız için 4-5 ay kadar daha misafir olacaklar sanırım aslında tüm tohumların çimleneceğini tahmin etmedim 2-3 adet çimlenir yerini değiştiririm dedim hepsi birden çimlenince kıyamadım aslında sonra da bugün yarın derken kaldılar orada aslında saksı derin sayılır 40 cm gibi derinliği var, bekleyelim ama yeterli gelişmeyeceklerdir 1 tanesini denesem ne olur ayrıca saksı derinliği kaç cm olsa iyi olur |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Mercan ağacı çok hızlı büyüyor! Baharda çimlendirdiğim bitki, ağustos ortalarında 85 cm. idi. Şimdi ise 2 metreyi buldu. Artık geriye, ''kışı hasarsız atlatabilecek mi?'' Sorusunun yanıtını beklemek kaldı. ![]() ![]() Düzenleyen Orhan Özbilgiç : 20-10-2011 saat 03:14 Neden: Yazım hatası. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
çavdaroğlu
Giriş Tarihi: 21-11-2007
|
Mercan ağacı
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Yok böyle bir büyüme!
Alıntı:
Yukarıda fotoğrafta görünen Mercan ağacı sürgünlerinin birini kesmiştim. Diğeri o kadar hızlı büyüdü ki; Şaşırtıcı, hatta İnanılmaz. ![]() Boyu 4 metreye ulaştı. Ona tülde yetmez. Ama yinede saracağım. Dibinide yanmış ahır gübresi ile malçlayacağım. Bu kalın gövdeyle, kışı çıkarıp, yaz başında çiçekleneceğini umuyorum. Yinede kışı çıkaramazsa, onu kökünden sökerim artık. Mayıs ortalarında 40-50 cm. olan fidandaki, 5-5,5 aylık gelişmeye bakar mısınız? Dibindeki destek 8 cm. çapında bir akasya hereği. İncesini söküp, onu çaktım.Yani ona eşit çapta... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|