![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-09-2007
|
Bir de acer rubrum (kırmızı akçaağaç) varmış... Acaba bu ağaçtam bulma şansım var mı fidan olarak? Veya benzeri bir tür de olabilir... Beni kim bilgilendirebilir bu konularda? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Segili efe-ÇAMan, eğer bahçenize hobi amaçlı kırmızı bir ağaç dikecekseniz size Acer palmatum tavsiye ederim forumumuzda gerek galeride gerekse forum kısmında bulabileceksiniz. Acer rubrum ise biraz zor bulabilmekle birlikte fidancılarda bulmanız mümkün arayın sorun bulamazsanız bana haber verin ben size temin etmeye çalışırım. Bunun dışında imzanız dikkatimi çekti "35 yaşıma dek ağaçlara baktım, şimdi ise görmeye başladım... Yaşamım farklılaştı... Efe"insanları cesaretlendirmek ve başlığı zenginleştirmek adına hikayenizi buraya yazabilir misiniz? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-05-2010
|
Alıntı:
Biliyorum, siz bu mesajı yazalı 3 yıl olmuş ama yine de bir sorayım dedim. Almayı çok istediğim Acer Rubrum'u hiçbir yerde bulamıyorum. Acaba hala temin edebiliyor musunuz? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Acer saccharum/Sugar Maple/ Şeker Akçaağaç
Sugar Maple'lın ülkemizde yetişip yetişmediğini merak ediyorum. ![]() Bildiğimiz gibi Akçaağaç şurubu(Maple syrup) üretimi için kullanılıyor. ![]() Maple syrup çok kullanılan bir şurup çeşididir. ![]() Tadına bakmak için yurtdışından getirtmemiz şart mı ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|