![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-05-2020
|
Merhaba, Cocukken de sanirim renk degisimlerindem dolayi cok ilgimi cektigi icin akcaagac aldim. 2 fidan 1 tane de agac olarak. Hem genel olarak daha detayli bilgi edinmek hem de bonsai ilgimi gelistirmek ve teknikleri uygulamaya gecirerek ogrenmek amacindayim. Onerilerinizi ve yonlendirmelerinizi iletirseniz cok sevinirim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2014
|
Dostlar merhaba, Her yerde acer palmatum bloodgood fidanı arıyorum. Bilen varsa söyleyebilir mi? Sevgiler. ♥️ |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2017
|
Alıntı:
Ya da, bulunduğunuz çevrede semt pazarınız varsa, ben bulamadığım bir bitkiyi söylüyorum. Pazarcı bir sonraki hafta getiriyor. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-06-2007
|
aa siz nerede otuyorsunuz ki pazarcı getiriyor. valla istanbul da pazarcılar öyle istediğini getirip satacak kıvamda değiller. ;( |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Her hafta gittiğim, çiçekçisinden devamlı fide, çiçek aldığım, beni artık tanıyan pazarcı esnafı getiriyor sağ olsunlar. Hem fiyat olarak uygun oluyor, hem de kargoda yıpranma vs. durum olmuyor. ![]() İstanbul'da da getirseler, siz almasanız başkası alır. Ne kaybedecekler ki? İnsan hayret ediyor. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2014
|
Alıntı:
Merhaba çok teşekkür ederim cevabınız için. Bu bahsettiğim tür yalnızca 1001fidan sitesinde mevcut. Oradan alışveriş yapan birisi var mı? Bir keresinde başka bir yerden aldığım fidan bambaşka bir şey geldi. Çekiniyorum o yüzden. Bir de ben de İzmir'deyim acaba hangi pazarlara gidiyorsunuz? Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Fidanları Urla pazarından alıyoruz, Ancak, Konak yönünden Çeşme yönüne giderken Güzelbahçe yolunda fidanlıklar var. Sizin oturduğunuz semte ters düşmezse, bu yolda aradığınız her türlü fidanı bulursunuz. Google'dan fidanlıkların iletişim bilgilerine ulaşıp, gitmeden telefonla bilgi almanızda fayda var. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-09-2020
|
Selamün aleyküm burada yeniyim ben Konya'da yaşıyorum Konya veya Karaman'da akçaağaç bulunurmu bulunursa dağın ne tür yerlerine bakmam lazım |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-09-2020
|
Konya - Karaman'da akçaağaç bulunurmu hangi türleri vardır |
|