![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
"Spider mite" zararlısı Türkçede kırımızı örümcek olarak anılıyor, bu da önemli bir yanlış anlaşılmaya sebep oluyor. Yukarıda bir çok üyemiz gördükleri kırımızı örümceklerden, ilaç uygulandıktan sonra çürüdüklerinden vs. söz ediyor. Şunu söylemeliyim ki, bu zararlıyı çıplak gözle göremezsiniz, ancak etkilerini görebilirsiniz. Bu zararlı normal büyüteçlerle bile görülemeyecek kadar küçük. Buna karşın bazıları faydalı (zararlı akarları avlarlar), büyük kısmı da zararsız olan rengi tam kırmızı minicik ama gözle rahatlıkla görülen kırmızı örümcekler var ki bunların zararlı "spider mite" ile hiç bir ilgisi yok. Bu zararlı bir örümcek değil, bir akar (mite)dır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-04-2016
|
Akarlar
Kendisi burada ne oldugunu bilen varmi arkadaşlar bitkinin uzerinde buldum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-12-2015
|
Alıntı:
Kırmızı örümcekleri devekuşu yumurtası ile kaçırabilir miyim diye düşünürken mesajınızı okudum. Örümcek olmadıkları için hevesim kırıldı. Kırmızı örümcek sorunu yaşayıp aynı zamanda devekuşu yumurtasına sahip bir forumdaş var mıdır? İyi akşamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-04-2022
|
Sabah sabah bu başlığa yolumun düşmesi iyi olmadı. Zaten birisi garip bir saatte burayı okuyorsa başı derttedir. Şimdi ben buradan seçtiğim sarımsaklı formülü deneyip, olmaz ise hiiiiç daha yorulmadan ilacını alıcam, sıkıcam. Olmazsa da sökerim, çünkü illet tarzında bir böcek bu yorumlardan anladığım. Yani biberler çok güzeldi ama neyse. Yapabilecek bir şey yok. Birazdan da ilaç başlığına gideyim, isimleri alayım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|