![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,536
|
Merhabalar efendim, Araştırma ve açıklamalarınız için teşekkürler. Güzel bilgiler sundunuz, sayenizde denemelere girişebileceğiz. Buttermilk; peynir altı suyu gibi bir yan ürün mü, yani süt veya ayrandan yapılan tereyağ artığı kalıntı ürün mü,... olabilir mi acaba? Teşekkürler efendim, sağlıkla kalın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-07-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 19
|
Rica ederim. Dediğiniz gibi olduğunu tahmin ediyorum. Yani, yayıkta çalkalanan yoğun yağlı sütten tereyağı elde edildikten sonra kalan yoğun sıvıya verilen isim olabilir. Bildiğimiz yağlı sütün daha kıvamlıca hali diyebiliriz. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|