![]() |
İzmir Bayındır Çiçek Festivali' 2012 ( 27-29 Nisan)
İzmir'in Bayındır ilçesinde 15. Uluslararası Çiçek Festivali 27-29 Nisan tarihlerinde başlıyor.
http://www.bayindir.bel.tr/yenisite/...tay.asp?id=493 |
Bu sene bu festivali ziyaret etmeyi ciddi olarak planlıyorum.
Umarım bir engel çıkmaz. |
Bilgi için teşekkürler. Hemen bilet ayarlamak lazım.....
|
Butür fesivallere uzun süredir katılamıyorum ama busene ne olursa olsun katılacam
|
aman arkadaşlar bilete felan gerek yok katılmak isteyen herkes davetlidir.
|
Tarih yaklaşsın belki topluca gitmeyi planlarız
|
İzmir festivaline bende gitmek istiyorum.
sayın memet bey, geçerken benide alırsınız değil mi :)) |
Daha önce giden biri bilet konusunu açabilir mi? Bu festival fuar alanında mı oluyor?
|
Sayin selis
Bayindir cicek festivali kasabanin icinde kurulan standlarda.Bilet filan gerekmiyor.Herkes gezebiliyor.:) |
✿ izmir 2011 bostanlı çiçek festivalinde görev almıstım
Harika kokular bin bir şekit çiçek,fidan,bonzayı,sarmaşık ve daha neler neler Çicek Festivalleri ziyaret edilmesi gereken yerlerden biri Katılımınızda etrafınıza dikkatli bakının minik ziyaretcilerin de oldugunu görüceksiniz (kuşlar,kelebekler,arılar,...) cıvıl cıvıl bir ortam |
Ziyaret etmeyi hele minik ziyaretçiler eşliğinde olmasını çok isterim. Kısmet...:)
|
► Ziyaretedmeyi düşünenlere tavsiyem yanınızda
Büyük ve kücük olmak üzere kolileriniz Eldivenleriniz çünkü dokunmak isteyeceginiz çok sayıda çıcek olucak dikenler ve koruyucu ilaçlardan dolayı etkilenmemek için veee tabiyki fotograf makinanız ♥ Sadece bakınıcaz diyenlerin bile satın aldıklarını kırmadan bükmeden nasıl taşırım diyenlerin çok olduna şahit oldummm =) |
Alıntı:
|
Şimdilik iki ay kadar zaman var. Nisan içinde gitmek isteyenlerin sayısına göre bir plan yapalım.
|
Ben de siteye üye olmayan arkadaşlarımla gitmeyi planlıyoruz.
|
İyi Akşamlar,
Toplu Olarak gidilirse ben de gelmek isterim. |
Bayındır'a bir otobüs ayarlayıp topluca gidelim diye düşündüm. Fakat dönerken çiçek dolu torbalarla merkezi bir yerde kalacağız bu durumda.
Arabayla gidecek arkadaşlara arabasız arkadaşlar organize olma gibi bir durum da olabilir. Bir küçük olumsuz durumu hatırlattı bu da bana. Muradiye'ye böyle gittik. Arabasını paylaştığımz arkadaşların benzin masrafına ortak olma gibi bir konuşmamız olmuştu. Dönüşte bu konu biraz "çaylar şirketten" gibi oldu. Herkes fikrini belirtirse, ona göre organize olalım diyorum. |
Festivale gitmek isteyen arkadaşlar fikirlerini belitrtirse ona göre bir organizasyon planlayalım.
|
28 Nisan Cumartesi olursa ben de katılabilirim.
|
bende gitmek isterim ancak aracım yok. topluca olursa katılabilim ya da herkese şöyle bir alternatif sunabilirim.
http://www.tcdd.gov.tr/Upload/Files/...maneodemis.htm |
Katılmayı düşünüyor musunuz arkadaşlar? Festival vakti gelmiş sanırım..
|
Merhaba festivâl severler;
İzmir' den Bayındır' a gidecekler için alternatif bir güzergâh; TCDD. Ve tren saatleri. Kolay gelsin, saygılarımla lütfen. NazMurat' tan özür lütfen, ikinci baskı TCDD duyurusu için. |
28 Cumartesi Fuar'da eğitim var. Afrika menekşesi toplantısı. Kimse pazar günü gitmek için fikir üretmedi ben de bir organizasyon yapmadım. Gidecekler kendi olanakları ile gidecek sanırım.
|
Bu gün Bayındır çiçek festivaline gittik.
Resimlerinden seyredebilirsiniz . Gözümüz, gönlümüz bayram ettiı. Çok güzel bitkiler,uygun fiatlar. Her yıl birkaç kez giderim. Festival zamanı kalabalık olur diye tercih etmiyordum.Kısmet bu güneymiş. |
Fotoğraflar nerede ?
|
Begonvil
5 Eklenti(ler)
Begonvilleri önce seyretmelisiniz.
|
Alıntı:
Geliyor Nurcan. Çeşme otobüsleri vardı.İçinde sen varmısın diye kulaklarını çınlattık.Hep bayanlar çoğunluktaydı.:) |
5 Eklenti(ler)
Burası yıllardır tanıdığım,Çoğunlukla begonvil ve gül üretimi yapan bir sera.
Yasemin de üretmişler Eklenti 287708 |
Komşularımı gönderdim :))
Fotoğrafları merakla beklemekteyim :) |
Hülya Hanım son fotoğraftaki sarı olan da begonvil mi?
|
Evet selis, begonvil:)
|
Her renk begonvil.Katlısı ,ebrulisi
4 Eklenti(ler)
İnternet bağlantım kesildiği için resimleri yüklemeye ara vermek zorunda kaldım.
Selis, Füsun'un söylediği gibi o sarı da begonvil |
5 Eklenti(ler)
Biraz daha begonvil
|
5 Eklenti(ler)
Çok güzeller değil mi ?
Bunlar, daha festival alnına gitmeden önce gezdiğimiz seradan.:) |
4 Eklenti(ler)
....
|
Güller
4 Eklenti(ler)
|
Başka bir serada Küpeler,sardunyalar,petunyalar
5 Eklenti(ler)
..... :)
|
4 Eklenti(ler)
Bu serada daha bir kaç resim
|
İstediğiniz kadar çok çeşit ve cins küpeliler...
5 Eklenti(ler)
Küpeler, petunyalar
|
Daha festival alnına gidemedik..
5 Eklenti(ler)
Yol üstündeki seraları geçip gitmek olmaz.Hem de festivalin açılış telaşı geçer, rahatça dolaşırız diye düşünüyoruz.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025