![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu fotograflarda görülenler dağ çileği değil . İngilizcesi strawberry tree olan (bu sebeple çilekle karışıyor) kocayemiş veya arbutus unedo. Marmara Bölgesi'nin bazı yerlerinde piridim de deniyor. |
Alıntı:
|
Halit Bey mandalar pek kalmamış.Geçtiğimiz yaz yaptığımız günü birlik yürüyüşlerde bu konunun sohbeti yapılmıştı Tepemanayır daki kahvede . Kahveci Hüseyin eskisi gibi bölgede pek manda kalmadığını belirtmişti. Yalnız Ağva tarafındaki ve Ağva ya bağlı olan Yazımanayır ve diğer köylerde tek tük te olsa varmış.Şile de her hafta kurulan pazarda Manda yoğurdu satılıyor bakraçlarda.Ağvanın köylerinden geliyormuş.
|
Süleyman Demirel üniversitesi Atabey Meslek Yüksek Okulu Orman Işletmeciliği Bölümü Kurucu ...sayin Yrd.doç.dr Ahmet Tolunay Hocamiza Sonsuz Saygilarimizi Ve Teşekkürlerimizi Sunuyoruz...eğer O Bölüm Kurulmuş Olmasaydi Bizler şuan Bu Meslek Içinde Olamayacaktik.....bizi Bu Konuda Eğiten Diğer Hocalarimza Da Ayriyeten çok Teşekkür Ederiz.....ama Gecesini Gündüzüne Katip Ormancilik Eğitimine Destek Veren Ve Her Defasinda Eğitimin Gerekli Olduğunu Ve Ormanlarimizin Eğitimli Kişilerle Feraha Kavuşacağini Belirten Değerli Hocamiz Yrd.doç.dr Ahmet Tolunay Hocamiza Ne Kadar Teşekkür Etsek Azdir....
|
Alıntı:
-İfadelerinizden anladığım kadar kadirşinas birine benziyorsunuz. O zaman bu değerli insanların da, emeğine saygı göstereceğinize eminim. Üye ülduğunuz bu sitenin bazı kuralları var. Bunları öğrenip uygularsanız, bu borcu da yerine getirmiş olursunuz. -Bu konuda size rehberlik etmek için aşağda verdiğim adresleri lütfen ziyaret eder misiniz? Yeni gelen arkadaşlar, kendinizi tanıtın... http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=2595 Üyeler için Kullanım Kılavuzu http://www.agaclar.net/forum/forumdisplay.php?f=75 Forumda, Türkçe'nin doğru kullanımı hakkında http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=1669 |
yücel özleme cevaben
bu siteyi açan herkese öncelikle teşekkürlerimizi gönderiyorum...fakat sizin bu cvp verici gib sanki benim kime teşekkür edip etmiycemi öğretir mesajınız için kınıyorum.doğrusu bu yaptığınız ayıptır.çünkü ben siteye uzun zamandır üyeyim ve ilk zamanlarda teşekkür edeceğimiz kimselere teşekkürlerimizi gönderdik..bu konuda kalbin ferah olsun.ama burda her yadığımız msj içinde siteye teşekkür edilmez...herşeyin yeri ve zamanı vardr...umarım ders verici nitelikde değilde bir tavsiye olarak anlamışsınızdır....
|
ispartta ormancisi,
Yücel Özlemin mesajında kötü bir yan veya art niyet sezmedim ben. Boşuna tepki vermişsiniz. Sitede üzerinde durduğumuz birkaç önemli nokta var. Bu kurallara uymayan her üyemize aynı uyarıları yaparız. Belki sizin mesajınızı ilk Yücel Özlem okuduğu için o uyarma ihtiyacı duymuş. |
Alıntı:
Yılmaz ın söylediklerine katılıyorum. Daha 3-4 mesasjda bu denli agresif davranmanızı hoş karşılamadım açıkçası. Yücel Özlem bey hepimizden yaşça çok büyük ,BİLGİLİ,GÖRGÜLÜ,AYDIN,YÜREKLİ bilgilerini herkesle paylaşabilen bir kişi.Sizi çok iyi niyetle her yeni gelen arkadaşa mesajı ilk okuyan kişi olarak hepimizin yaptığı güzel ve hoş yönlendirmeyi yapmış. Ne gerek vardıki böyle bir yanıta? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025