![]() |
|
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyalar çiçekli değildi. -Çiçek açmadan satılıyor genellikle. Cevabını aldık. Şehirdeki çiçekçiler,belediyeler ve İzmir dışına satılıyor. Satılan güller: ![]() ![]() ![]() Girdiğimiz bir serada gülleri beğendik. Hepsinin Ankara belediyesine satılmış olduğunu öğrendik. Sonra başka bir seradan alışveriş yaptık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
Yarın, ağaçlar net.aylık toplantımız var, bugün yorucu geçti, Nasıl mı döndük? Kucağımızda saksılar, çiçeklerle ( bagaj ve arabanın içinde yer kalmayınca) ![]() ![]() ![]() Bu araba da bizler de yolculuk ettik. ![]() ![]() Çok da mutlu bir gün oldu. ![]() ![]() Festival alnında çektiğimiz resimleri daha sonra yüklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Allah içinize sindirsin, mutluluğunuz fotoğraflardan belli oluyor. Umarım Pazar günü biz de gidebiliriz=) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sağolun. Çok güzel geçen bir gün oldu. Sadece festival alanını değil,yolda seralara da uğrayınız giderseniz. Fiatların da daha uygun olduğunu farkedersiniz. Bayındır-İzmir yolu genişletme çalışmaları var.Henüz bitmemiş.Yol biraz zahmetli. Şu an büyük bölümü stabilize, asfaltlanmamış.Toz ve toprak içinde yol alınabiliyor. Bayındır yoluna ayrılan kavşakta, Tire'ye yönlendiriyor. O yolu tercih ederseniz,bir çok serayı görmeden varırsınız . ![]() Yine de o zahmete değer. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fotoğraflar var, yükleyeceğim de...Bu gün ağaçlar.net İzmir toplantımız var.Oraya gitmek için evden çıkmak üzereyim.Dönünce yüklerim. Festival açılışı,kalabalık oluyor diye biz en son şehir merkezine gittik.Standlar kurulmuş.Çiçek üreticileri satış yapıyor. Açılışa bakan gelmiş.Keşkek kazanları kurulmuş.Biz vardığımızda ,kazanlar boşalmış yıkanıyordu. Eğer arabanızla gelecekseniz, erken gitmenizi tavsiye ederim.Hava çok sıcaktı dün,dolaşmak yorucu olabiliyor. Yolda alışveriş yaparak şehir merkezindeki festival alnına gidebilirsiniz.Bayındır her zaman çiçek cenneti zaten. Selamlar. Düzenleyen Hülya : 28-04-2012 saat 20:43 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alıntı:
Tam fotoğraflara bakmaya yeltendim bağlantım kesildi . Çok güzelmiş kıskandım azıcık ama iyi ki gelmemişim ![]() Ödemiş'e giderseniz İzmir grubu olarak kamyonet kiralayıp gidin bence ya da siz'in arabanın arkasına ( römork mu deniliyordu ) onlardan bağlamak lazım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
|
Tahminen 20 km. kısım, kısım bozuk sevgili kalambaklı. Çok engebeli değil, fakat toprak yol. Düzenleyen acemifüsun : 28-04-2012 saat 15:46 Neden: ek cümle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Füsun cevaplamış,sorunuzu. Yol genişletme çalışmaları nedeniyle,stabilize durumda yol.Çok işlek olduğu için de toz ve toprak içinde ilerleyebiliyorsunuz. Yer,yer daha çalışma başlamadığı için eski, daralan asfalt yolda ilerliyorsunuz. Biraz zahmetli de olsa gezip,gördük. Güzel çiçekler aldık. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
3.Fotoğrafta ki bitkiler su marulu ile nilüfer mi yoksa ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=nurcanaybay;955246]Tam fotoğraflara bakmaya yeltendim bağlantım kesildi . Çok güzelmiş kıskandım azıcık ama iyi ki gelmemişim ![]() Siz isteyin yeterki ! Yine gideriz ![]() ![]() Festival olup,olmaması hiç önemli değil.Hatta daha sonraki zamanlar daha güzel.Şimdi daha bir telaşlı ortam bence. Su maruluymuş...O bitki. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|