![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-09-2011
|
teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderatör
|
Ekerler Roses'ın Kestel'deki fidanlığına geçen sene gitmiştim. Çok güzel gülleri var ama fiyatları pek ucuz değil. Benim gittiğimde sorduğum, aradığım güllerin hiç birinden kalmamıştı ellerinde. Bir sene sonrası için de sipariş vermek pek aklıma yatmadı. Zaten bir iki gül siparişi de almıyorlar. Fuar da onların standını farketmedim. Gördüğüm gülcü, kesme gül satan bir stand vardı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O gülcü bu gülcü, kesme güller teşhir amaçlıydı ![]() ![]() çalışanlar çok kibardı, aldığımız tüm bitkileri gezimiz bitene kadar standlarında bıraktık. Bu senenin ürün kataloğunu da almadan gidemezdik. ![]() Düzenleyen Jezebel : 21-12-2011 saat 22:13 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
Anlaşılan toplu satışlar dışında kalan tek tük siparişlere pek önem vermiyorlar. Mail atmama hatta facebook üzerinden direkt Ahmet Eker'e mesaj atmama rağmen geri dönen olmadı. İstanbul'da bu denli gül çeşidi yetiştiren başka bir firma var mıdır acaba? Veya ekerlerin bir bayisi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Ekerler bana İzmirde Kardelen fidancılıkta perakende satışlarının olduğunu söylediler. İstanbulda da mutlaka temsilcileri vardır. Fidanları saksılı olarak 10 liraya aldık, çıplak kök olarak satışları varmış ve daha uygun fiyata sattıkları söylendi. Ekerlerden sipariş konusunda yardım sözü veren arkadaşın bilgilerini veriyorum- Özgür TUTAL Satış & Pazarlama info@ekerlerroses.com, GSM 05305277131 Umarım faydalı olur. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaçsever
|
İlginize teşekkürler sevgili Güler ve Jezebel. Belediye fidanlıklarında gül üzerine pek çeşit bulamıyorum. Ekerlerin sitesinde gerçekten ilginç türler var. İmkan bulabilirsem, en az birkaç çeşit kestirdim gözüme. Riviera fidanlığını da sayenizde öğrenmiş olduk sayın Güler, tecrübesizlikten ötürü hangi bitkiyi nerede aramak gerek pek bilmiyorum. Bu firma ve fidanlık adreslerini bilmek bitkiseverler için çok önemli aslında. Bu konuda biz acemileri bilgi ve tecrübelerinizle aydınlatmanızı rica ederim. Riviera'yı da en kısa zamanda ziyarete gideceğim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
flower show 2011 foto
paylaştığım fotoğraftaki aramıza yeni katılan ve birlikte Sakarya'dan fuara katıldığımız ağaç dostları isimleri soldan sağa 1-Habipapo nickli Abdullah dirim 2-yeni ağaç dostlarından Ersin Ün 3-Ersin Güler 4-M.Murat Toker ve 5-Atilla Altınyaprak (foto) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
davetiye, flowershow, fuar |
|
|