![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gelebileceğine çok sevindim. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Arkadaşlar bu gün fuarı gezdim3 salonda bayağı zengin içerikli bir fuar olmuş, firmalar yarın yani pazar günü satışta yapacaklar. Aslında fuar sıklamen ve kamelya fuarı gibi, bu iki bitkiden bol bol getirilmiş.Tavsiye ederim. Birkaçta fotoğraf ekleyeyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Umarim standimizi gormussunuzdur. keske kendinizi tanitsaydiniz, bir agaclar.net uyesiyle daha tanismak bizi mutlu ederdi. Saygilar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Hala fuardayiz, biraz soluklanip meyveli soda içerken yazıyorum . Fuar güzel ve geniş katılımlı. Resimleri sonra eklerim. Güller ve Pandorea pandorana yeni aldıklarım. Orkidelerden gözlerim kamasti, harkulade çeşitler ve renkler. Tasimaktan korkmasam birkaç saksı daha alırdım ![]() Fiyatlar da çok abartılı değil . Site üyeleri erkenden bu fuardan ayrılıp digerine gecmisler. Tanışmak nasip değilmiş .... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Fuarı eşimle birlikte bugün gezdik. Çok beğendik. Bizim algımıza göre oldukça kapsamlı,doyurucu bir fuar olmuş. Darısı seneye ![]() Biraz geç kaldığımız için ne yazık ki agaclar.net üyeleriyle kesişemedi yollarımız. Sadece sevgili tturt ile eşini ve bir de Ferda Ülkümen'i görebildik. Kısa bir süre "Hayalbahçemiz"e uğrayıp orkidelerin mis kokusunu içimize çektik. Bu bağlamda fuar davetiyesi için de sevgili nrkrkmz'a tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
davetiye, flowershow, fuar |
|
|