agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Daha İyi Bir Yaşam İçin > Fuar, Toplantı, Eğitim, Kampanya, Yarışma
(https)

Beğeni Düzeni2Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-12-2011, 10:07   #1
Ağaçsever

Omer's Avatar

Giriş Tarihi: 21-01-2008
3.zenfree
4.ozgunce (2 adet)
6.dilekagaci
7.Adalet Yağcı
8-Hhatice (2 adet)

Listenin en son hali böyle görünse de davetiye isteyen, bekleyen veya edinmiş olanlar "biraz" karıştı gibi duruyor.
Bu listede olmayanlar ise, davetiye konusunu çözdüler bildiğim kadarıyla..

Oluşan bu davetiye bolluğu içinde hala benden talebi olan varsa bugün lütfen "mesaj" yazarak bildirsinler. Ben de ona göre ya kargoya vereyim, ya da pazar günü fuarın kapısında randevulaşalım ve takdim edeyim davetiyelerinizi. Kargo için adresleri bugün alabilirsem çok iyi olur. Ben de yarın verirsem en geç perşembe elinizde olur.

Omer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-12-2011, 23:24   #2
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 05-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Omer Mesajı Göster
3.zenfree
4.ozgunce (2 adet)
6.dilekagaci
7.Adalet Yağcı
8-Hhatice (2 adet)

Listenin en son hali böyle görünse de davetiye isteyen, bekleyen veya edinmiş olanlar "biraz" karıştı gibi duruyor.
Bu listede olmayanlar ise, davetiye konusunu çözdüler bildiğim kadarıyla..

Oluşan bu davetiye bolluğu içinde hala benden talebi olan varsa bugün lütfen "mesaj" yazarak bildirsinler. Ben de ona göre ya kargoya vereyim, ya da pazar günü fuarın kapısında randevulaşalım ve takdim edeyim davetiyelerinizi. Kargo için adresleri bugün alabilirsem çok iyi olur. Ben de yarın verirsem en geç perşembe elinizde olur.
merhaba sn.ömer bey size özel msg den mesaj attım fakat sanırım bir sorun var herhalde elinize ulaşmadı mesajlarım yarın saat 11,00 de fuar girişinde eşimle beraber orada olacağız size nasıl ulaşabilirim telefon numaranızı rica ediyorum

ozgunce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-12-2011, 23:39   #3
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 05-05-2008
merhaba

ben yarın 10 numaralı salon önünde saat 11de bulunsam bilet konusunda sizlerden yardım görebilirmiyim acaba????

ozgunce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-12-2011, 09:05   #4
Ağaçsever

Omer's Avatar

Giriş Tarihi: 21-01-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ozgunce Mesajı Göster
merhaba sn.ömer bey size özel msg den mesaj attım fakat sanırım bir sorun var herhalde elinize ulaşmadı mesajlarım yarın saat 11,00 de fuar girişinde eşimle beraber orada olacağız size nasıl ulaşabilirim telefon numaranızı rica ediyorum
merhaba,
mailinizi ve mesajınızı ancak bu sabah gördüm ve inanın çok üzüldüm. dün akşam elimde kalan bir sürü davetiyeyi çöpe attım, yazık oldu
Cumartesi sabahından pazartesi sabahına kadar hiçbir internet erişimim olamadı malesef. Fuarda gezerken de ağaçlar.net ten tanıdıklarıma tembih ettim "aman dışarda davetiye isteyen olursa bana haber verin" diye.

Ben size birkaç kez özelden mesaj atmaya çalıştım ama hata oluşuyor. Siz lütfen ağaçlar.net yönetimi ile konuşun da mesaj alıp verme işiniz çözülsün. çıkan hata mesajında sizin dışardan mesaj alıp vermeyi kapattığınız yazıyor.

inşallah girebilmişsinizdir, inanın çok üzüldüm.

Omer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
davetiye, flowershow, fuar

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025