![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Sevgili Vildan Sönmez Bir öneri daha ileteyim size. Mollafenari- Tepemanayır Bölgesi Tepemanayır TEM den Mollafenari istikametinde Ağvanın tam altına rastlayan bir köy. Ağüvada denize dökülen Yeşilçay burada muhteşem bir Kanyon ve bitki tünelleri oluşturarak denize ulaşıyor.O bölgede yürümedi iseniz tavsiye ederim. Zorluk derecesi ortaolan bir parkur.Su geçişleri ve yüzme imkanı var.Köylüler çok yardımcılar. Köy Kahvesinde yöresel alışverişlerde yapılabiliyor. Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Vildan hanım merhaba sülüklü göle bende gitmiştim. Gerçekten muhteşem bir yer. Trakinge giderken haberimiz olsun belki eşilik edebiliriz ![]() Hendek te 5 yıl ikamet etmeme rağmen o yaylalara çıkmadım. Bu arada Mahmut bey trakingle ilgili bir organizasyon düzenleyebiliriz belki. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Sevgili Şükran ne diyeyim sen Hendekte beş yıl gibi bir süre otur Keremali dağlarına çıkma. O bölgede çok güzel Gürcü köyleri vardır. Ben Cumhuriyet köyüne sık sık giderim.Çok tanıdıklarım var o bölgede.Mevsimin uygun olduğu dönemlerde bu trekking etkinliklerini yapalım. Sadece yürüyüş amaçlı değil bitki ve ağaçları tanıtmak amaçlı olsun günü birlik **** çadır konaklamalı. Çok hoş olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Yeni Üye
|
Bu Sülüklü gölr her ilde var sanırım . Bizim Buralarda da 2 tane var ![]() ![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Gezi takviminizde Sülüklügöl'ü görünce buraya geleceğinizi sandım.Sonra fotoğraflarınızdan başka bir göl olduğunu anladım.Buradakinde göle balık salmışlar sülük kalmamış.Yaklaşık 80 tane fosilleşmiş ağaç kalıntısı var.Ben kapalı bir sonbahar günü gittim oakar farklı bir yer ki kendimi 'Yüzüklerin efendisi'nde sandım. Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Mahmut Bey,bizim grup Tepemanayır'a daha önce gitmiş.Çok bahsediyorlar.Yine giderlerse katılırım inşallah. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |