![]() |
|
|
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
“Genetik Yapısı Değiştirilmiş Organizmalar” Semineri İstanbul Ticaret Odası
İSTANBUL TİCARET ODASI “GENETİK YAPISI DEĞİŞTİRİLMİŞ ORGANİZMALAR” SEMİNERİ KONU VE İÇERİK : Genetik Yapısı Değiştirilmiş Organizmalar (GDO) YER : İSTANBUL TİCARET ODASI, MECLİS SALONU TARİH /SAAT: 3 Şubat 2010 Çarşamba günü 13:30 - 17:30 OTURUM BAŞKANI Prof.Dr. Dilek Boyacıoğlu (İTÜ Gıda Muhendisliği Bölümü Öğretim Üyesi) KONUŞMACILAR * Prof.Dr. Dilek Boyacıoğlu (İTÜ Gıda Muhendisliği Bölümü Öğretim Üyesi) * Prof.Dr. Joachim Schiemann (Julius Kühn Enstitüsü, Ekilmiş Bitkiler Federal Araştırma Merkezi, GDO Biyogüvenlik Enstitüsü Başkanı) * Prof. Dr. Selim Çetiner (Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi) * Prof.Dr. Ali Esat Karakaya (Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi) * Prof.Dr. Sirpa Karenlampi (Doğu Finlandiya Üniversitesi Bioteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi) * Prof.Dr. Necmettin Ceylan (Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi) Katılım ücretsizdir. Ancak kayıt için aşağıdaki formun (212) 520 17 95 no.lu faksa veya aşağıda belirtilen e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir. BİLGİ İÇİN Esin Halkçı Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Şubesi Tel : (212) 455 62 89 Faks: (212) 520 17 95 e-posta : esin.halkci@ito.org.tr ------------------------------------------------------------------------------------------------ İSTANBUL TİCARET ODASI “Genetik Yapısı Değiştirilmiş Organizmalar” Semineri Katılım Formu Katılımcının Adı-Soyadı : Temsil Ettiği Firma veya Kuruluş : Telefon-Faks-E-posta : |
![]() |
![]() ![]() |
|
|