![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
çocuk ağaç
|
bekki ve fotografları..
bekki,fotograflar çok güzel olmuş! tahmin ettiğim yerde çektin galiba.. atatürk parkı fotolarını da bekliyoruz..benim yerime,ya da gelince beraberce bitirme ağaçları olur mu ? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
@cihangir ben yukleyebildim http://www.agaclar.net/gallery/agac.php?id=733bir sorun yok gözüküyor, tekrar dener misin? @des adana`daki agaclar seni bekliyor, benim beceriksizliğim ve elimdeki uyduruk makinayla ağaçları katletmeye gönlüm el vermedi ![]() çocukların resimlerini kuzenin evinde çektim, çok sanatsal veletlermiş ben bu yaşta çöp adam çizemezken, insan tabi biraz kıskanıyor ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ayol marka ne yapsın, inan berbat çekmişim malina şahidim ama tabi benim bir minolta makinam var, ben onla zamanında ne güzel şeyler çekmiştim hah buldum dijital kameralar çıktı mertlik bozuldu!! |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafçılar malina - İstanbul =) DarkYES - Rize,Artvin,Trabzon higs - Bursa adige - Samsun aybala - İstanbul backyard - Adana civarı (umarım) GEZEN1 - Antalya neslibek - İstanbul Enfantin - Isvicre catman - .......... gisela - Ankara qitted - Ankara SalihGüler - Ankara (diyelim mi efendim) SZT- Mersin capacı - egedoğa / İzmir Yilmaz - Kütahya Ömer Balyalı - Bursa zafer10el - İstanbul YKS - ........ Designum-Eskişehir,Adana... Cihangir-Bandırma Forester - Mudurnu /Bolu Marty - Almaty/Kazakistan Altunn - Kilis Kıvılcım - İstanbul Sevelim - Bursa ![]() Kağan- Muş Düzenleyen aybala : 19-04-2005 saat 10:58 |
|
|
|
![]() |
|
|