![]() |
|
|
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Ben de fotoğraf çekiyorum. Birini de siteye gönderdim. Ancak boyutunu küçültecek programım yok. Gönderdiğim fotoğrafın boyutu oldukça büyük, nasıl görünüyor diye bir bakayım dedim çok uzun sürede açıldı. Silmek istedim silemedim. PhotoShop ya da benzeri bir program temin eder etmez çektiğim diğer fotoğrafları da eklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
agaclar.net
|
Fotoğrafınızı indirdim, küçülttüm ve tekrar yükledim. - Fotoğrafların eni 750 pikselden geniş olamaz. Yükseklik için 1000 pikselden fazla olmaması gerekir. (Olursa fotoğrafınız otomatik olarak küçültülecektir.) - Yüklenen fotoğrafın boyutu en fazla 200 Kbyte olabilir. bildiğiniz gibi, kurallarına uymanız gerekiyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
HTML Kod:
(Olursa fotoğrafınız otomatik olarak küçültülecektir.) Fotoğraf (doğa fot.) çekmeye yeni başladım sayılır. Henüz makinemin dilinden pek anlamıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sevelim merhaba.. Bildiğim kadarıyla sistem otomatik küçültüyor.. Emin değilim ama.. Benim tavsiyem, fotoğraf işleme proğramlarından birisini b.sayara yüklemen ve ufak ufak kurcalayarak öğrenmen.. Önceliğim Photoshop ama İrfan View de fena sayılmaz.. Kısacası, fotoğraf çekiyorsan, fotoğraf işlemeyi de ( boyut, kontrast, ışık, renk ayarları gibi ) öğrenmek zorunlu oluyor.. Sistem küçültürse bu mümkün değil ve elindeki fotoğrafın boyutları küçültüldüğünde, çözünürlüğü değişeceğinden biraz bozulma olacaktır.. Boyut ayarladıktan sonra, kontrast, ışık, renk ayarlamaları yapmak isteyebilirsin.. Buna bir miktar müdahale edip, daha görsel hale getirip yüklemek daha iyi.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Photoshop kullanmayı biraz biliyorum da, program cdsini kaybettim. Netten demo indirdim, onun da süresi doldu. Bir arkadaştan temin edicem artık. Çektiğim fotoğrafları eklemek için sabırsızlanıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|