![]() |
|
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafçılar malina - İstanbul =) DarkYES - Rize,Artvin,Trabzon higs - Bursa adige - Samsun aybala - İstanbul backyard - Adana civarı (umarım) GEZEN1 - Antalya neslibek - İstanbul Enfantin - Isvicre catman - .......... gisela - Ankara qitted - Ankara SalihGüler - Ankara (diyelim mi efendim) SZT- Mersin capacı - egedoğa / İzmir Yilmaz - Kütahya Ömer Balyalı - Bursa zafer10el-İstanbul YKS-........ Designum-Eskişehir,adana... Cihangir-Bandırma ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
|
Aybala, galeriyi gördüm ama tamamını gezemedim.. Sanırım artık fotoğraf çekme zamanıdır.. Yazı da yazarım belki ! Sen yine de beni serbest bırak, şunu yap bunu yap deme, elimden geleni yapayım.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
agaclar.net
|
Cihangiri bu iş biraz karışık oluyor hep.. Herkes kendi karar versin diyoruz, "bana ne yapacağımı söylemedin ki" diyorlar. Söylemeye çalıştıklarımız "ben karar veririm" diyor.. Hepsi bize uyuyor aslında.. ![]() Aybalanın söylemesinin altında yatan nedeni açıkladım. Yoksa kimse kimseye iş dağıtma niyetlisi değil. Hadi bakalım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Ağaç Dostu
|
Sorun bende malina, sizinle alakalı değil.. Ben biraz dağınık, biraz üşengeç davranıyorum.. Offf çok üşeniyorum.... Ben daha yaşamdersleri'ne yazı yazacağım.. Hayır bu gidişle, "Cihangir atıyor" diyen müge "ben demiştim " diyecek, ona yanıyorum.. Neyse, eğer illa ki görev paylaştırılacaksa ona da razıyım.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-04-2005
|
yardım
Merhaba sanırım fotoğraf ve fotoğraftaki türleri isimlendirme konusunda yardımcı olabilirim BOLU ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
agaclar.net
|
Forester
Forester Alıntı:
Kendisini tanıyabilir miyiz? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-04-2005
|
Merhaba Adım Atakan Orman Mühendisiyim Bolu Mudurnu'da görev yapıyorum. Fotoğrafla ilgiliyim Not: ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
agaclar.net
|
Kendi elimle açtığım konuyu bulamadım ![]() Adım gibi eminim onun linkini kopyaladığımı ama konu bile açılmamış görünüyor. Allahın işi deyipi konuyu toparlayayım ![]() http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=233 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-04-2005
|
Acemiyim ama
benim canon powershot a85 foto makinam var, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, şu an yaşadığım yerde pek ağaç yok ama olsun, kiliste ikamet etmekteyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Ağaçsevermiş..
Giriş Tarihi: 13-02-2005
|
Ben de çekeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Ağaçsevermiş..
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafçılar malina - İstanbul =) DarkYES - Rize,Artvin,Trabzon higs - Bursa adige - Samsun aybala - İstanbul backyard - Adana civarı (umarım) GEZEN1 - Antalya neslibek - İstanbul Enfantin - Isvicre catman - .......... gisela - Ankara qitted - Ankara SalihGüler - Ankara (diyelim mi efendim) SZT- Mersin capacı - egedoğa / İzmir Yilmaz - Kütahya Ömer Balyalı - Bursa zafer10el - İstanbul YKS - ........ Designum-Eskişehir,Adana... Cihangir-Bandırma Forester - Mudurnu /Bolu Marty - Almaty/Kazakistan Altunn - Kilis Kıvılcım - İstanbul Düzenleyen aybala : 12-04-2005 saat 07:47 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Ağaçsevermiş..
|
Sayın Aybala, Teşekkür ederim. İyi çalışmalar, hayırlı ağaçlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaçsevermiş..
|
Bizim sözümüz her yerde senettir. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Ağaç Dostu
|
![]() modeli= akita DC-200C halbuki atatürk parkında, yollarda, çevrede bir sürü ağaç var inanmıyorsanız bakın http://www.acilibirbucuk.com/forum2/viewtopic.php?t=395 millet gitmiş aya ben hala yaya ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|