![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-02-2005
|
Arkadaşlar dijital makina almayı düşünüyorum; bunun için önerileriniz varsa sevinirim; Fiyat belirtirseniz daha çok sevinirim ![]() Bol fotoğraflı günler diliyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-08-2004
|
http://forum.zoque.net/showthread.php?t=18767 Adresine bakarsan s5500'ü ucuza bulabileceğin 1-2 yer yazılmış. Bence hem profesyonel, hem yeni başlangıç için Fujifilm Finepix S5500 çok çok iyi bir makina. Kalitesi, tam elle ayarlama imkanı, 10X Optik Zum'u çok iyi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-07-2005
|
denizin mavisi doğanın yeşili ile iç içe bir cennettir benim rizem.
12 Ağustos — Turizm İl Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası son günlerde, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrarken, yöredeki bütün tesisler yüzde yüz doluluk oranıyla çalışıyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-07-2005
|
denizin mavisi doğanın yeşili ile iç içe bir cennettir benim rizem.
Kaplıcaların bulunduğu alana gelince etraftaki sakinlikten bir an ürküyor; sanki herkes arabasını bırakıp bilinmeyen bir yere kaçmış. Karşı yamaçlardaki sık çam ağaçları, ani bastıran sisle kaybolmaya başlamış. Yavaş yavaş şiddetini artırmaya başlayan çiğ, saçlarında, ince beyaz bir tabaka oluşturuyor. Yokuşu çıkıp virajı dönünce aniden şenlik alanının ortasına düştüğünü anlıyor... Aylardan temmuz, yüksek platolarda bahar yeni yeni yüzünü gösteriyor. Yeşil çayırın üstünde gökkuşağının tüm renklerini görmek mümkün, rengârenk giysileriyle folklorcular yöreye has danslarını sürdürüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Serkan Akgün, Öyle sanıyorum ki Rize'de yaşıyorsunuz (ve hatta belki de Rize'lisiniz) ya da bir süreliğine Rize'desiniz. Bahsettiğiniz Çamlıhemşin Ayder yaylası benim de çok sevdiğim bir yayladır. Kısmet olursa 2006 yazında bir kaç gün kalmak için gitmeyi düşünüyorum. Fotoğraf çeken forum üyeleri başlığı altına -yani bu başlık- eklediğiniz fotoğraflar için teşekkür ederim/riz. Bu konu altında bir-kaç cümle yazdığınıza göre sizi "Fotoğraf Ekleyen Forum Üyesi" olarak kabul etmemiz mümkün olsa gerek. Bu durumda sizden yaşadığınız il, sahip olduğunuz fotoğraf makinesine ilişkin bilgi alabilmemiz mümkün mü? Ayrıca forumdaki kendinize ait bilgilerin bulunduğu üye bilgileri sayfanızda size ilişkin daha çok bilgi bulunrsa belki ileride tanışabilirz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|