![]() |
Kamil bey fideler geldi teşekkür ederim
|
Sayın kgursan
Fidelerim geldi çok teşekkür ederim.Emeğinize sağlık. |
Sayın kugursan Nesrin hanımın posta çek hesabına ödemeyi yaptım, adresi en kısa zamanda bildireceğim,Teşekkür ederim.
|
kargom geldi teşekkürler
|
Kamil bey fideler ve lilyum soğanları geldi. Teşekkür ederim
|
Sn.kgursan;kargom elime ulaştı.Çok iyi ambalajlamışsınız.Elinize sağlık. Sağlıklı iyi günler dilerim.
|
Kamil bey,
Fidelerim geldi gayet sagliklilar tsk.ederim Elinize saglık |
Kamil Bey, kargo dün geldi, çok teşekkür ederim.
|
Kamil bey kargoları ARAS kargo ile mi gönderdiniz? eğer öyle ise varsa takip numarasını alabilirmiyim? ARAS kargo az önce geldi adıma herhangi bir gönderi olmadığını söyledi merak içinde kaldım
|
Benim kargo da ulaştı dün, teşekkür ederim Kamil bey. Ayrıca gübreler için de çok teşekkür ederim. Dün yerlerine diktim ama bazıları boynunu iyice büktü soğuktan mı acaba toparlarlar mı sizde durum nedir?
|
Alıntı:
|
Düzce de,aktarma yerinde kargo da yoğunluk varmış kargoyu zamanında eriştirememişler
|
Alıntı:
|
aldığınız zaman bilgi verin eğer bozuk vs ise bilgi verin yenisini gönderelim
|
Kargo fiyatları ortalama ne kadar tutuyor bilginiz var mı? Adres olarak Bursa olacak..
|
bilmiyorum bu sene biraz yüksek diyorlar Hatay /iskenderun
a 40 TL almışlar |
Alıntı:
|
Tamam çok sevindim sn pares güle güle büyütün
|
Alıntı:
|
Fidelerimi aldım çok teşekkür ederim, hepsi çok sağlıklı içerisine eklemiş olduğunuz gübreler için de ayrıca teşekkürler
|
Alıntı:
|
Kamil bey kargom geldi fideler sağlam . Gönderiniz için çok teşekkür ederim
|
Bu başlık kapanmıştır herkese teşekkür ederim seneye inşallah diyelim
|
Alıntı:
|
Sayın Kamil bey bu yıl satış başlığı açmayacak mısınız? Merakla bekliyorum . Kaç renk satışta olacak ve fiyatı gibi bilgilerde umarım yayınlarsınız. Saygılar
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/fide-fi...atis/44601.htm |
Alıntı:
|
lisianthus fide dikim
|
Bu videonun Lisianthus yetiştiriciliği bölümünde olması gerekir .orada herkes görebilir kolay gelsin belki yöneticiler oraya aktarabilir
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025