![]() |
Kamil bey benim siparişleri kargoya verdinizmi?
|
Sayın kamil bey, kargomu aldım, teşekkürler. Yalnız iki pembe lisi demiştim üç tane göndermişsiniz, bir pembe bir beyaz zambak siparişi vermiştim yalnızca bir tane geldi. Gönderimlerde daha dikkatli olunabilirse daha iyi olur. Kolay gelsin.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
SN S Torcu, siparişiniz ve adresiniz alındı gönderilecek kolay gelsin
|
çok sevindim mesaj olarak yazıyorum adresimi Kamil bey
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sevgili arkadaşlar siparişleriniz kaydedilmiş ve bekliyorum ? Neyi bekliyorum Adres bilgilerinizi !! adres bilgileri gelenleri tamamını gönderdim şimdi adresi gelmeyenler, Şukran cantekin, Julia rosei memeur 68, vb b,rkaç arkadaş daha var. Jütfen almak istemiyorsanız belirtiniz iptal edelim fideler büyüyor tutamıyorum kolay gelsin
|
Sevgili kgursan.
Elimde olmayan sebeplerden dolayı siparişlerimi iptal etmek zorunda kalıyorum. Lütfen kusuruma bakmayın. |
Alıntı:
|
Kamil Bey kargom geldi.Size ayrıca teşekkür etmek istiyorum ücreti yatırmadığım halde gönderdiniz güveninizden dolayı çok çok teşekkürler.Ücret bankaya bu gün yatırıldı.Sizlere kolay gelsin
|
Kamil bey kargom geldi. Çok teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Kamil abi benimkini yolladın mı?
|
Sayın kgürsan öncelikle işlerinizde çok öok kolaylıklar dilerim. ben il dışında olduğum için adres bilgisini yanlışlıkla gönderilmesin diye bildirmedim. 21 mayısta Mersine döneceğim. 20 Mayısta adresi size bildireceğim. Saygı ve selamlarımla.
|
Kamil bey kargom geldi çok teşekkür ederim :) fidelerin durumu çok iyi çok güzel paketlenmiş emeklerinize sağlık
|
Alıntı:
diyorum yarın bakarım |
Alıntı:
|
Kamil bey geçen sene bir talihsizlik sonucu fidelerimi alamamıştım. Geç oldu biliyorum ama varsa bende fide almak isterim.
|
Kamil abi benimkiler geçte olsa geldi abi
1.Beyaz,(Arena ) 2.Koyu Mor, (Advantage purple) 3. Lila, Lavander, 4. Açık pembe,(clear pink) 5. Koyu pembe, (Rose) 6. Sarı, (Arena gold) 7. Açık mor (purple) 8. Apricot (kayısı) 9. mavibeyaz (Large blue picote) 10.Pembe beyaz (large pink picote) 11.Kırmızı (Red III) 12 Yeşil (Romance Green) ikişer adetten 24 adetx2 48 tl hesabına eft yaptım abi çok teşekkür ederim gübrede yollamışsın abi nasıl kullanacağım ölçüleri vs mesajla yazarsan sevinirim ayrıca para yollamadan kargo yollamanda takdire şayan |
Alıntı:
|
sn memur 68. fide dikim bakım gübreleme bigilerini de paket içinde yazılı göndermiştim okursanız iyi olur
|
Kamil abi bana dün ikinci kez kargo geldi birincisinin eft sini yapmıştım ikinicisinide yaptım bilgin olsun
|
Kamil bey benim fidelerimi gönderdinizmi
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025