![]() |
Sayın kgursan, fideleri göndermeye başladınız mı, eğer öyleyse, bana çarşamba gününden itibaren gönderebilirseniz, çok memnun olurum.
|
merhaba kamil bey fide kaldı mı acaba elinizde sipariş verebilir miyiz
|
Alıntı:
|
renk önemli değil kamil bey ne kadar kaldı elinizde teşekkürler
|
Alıntı:
|
tamam kamil bey sizden haber bekliyorum o zaman iyi çalışmalar
|
Kamil bey Adresimi tekrar yazdım özelden
|
Alıntı:
|
sevgili arkadaşlar bu gün lisi paketlerini göndermeye başladım ancak liste bahçede kaldı yarın getirip buradan sizlere bildiririm. kolay gelsin
|
Kamil bey fide kalırsa bende talibim unutmuşum önceden siparişe başlandığını :(
|
Gönderim başladıysa sabırsızlık vaktidir....
|
Öncelikle işlerinizde kolaylıklar dilerim Sayın kgursan. Çok geç değilse ben de varsa sipariş vermek isterim. İyi günler.
|
sn elif aydın iki gündür göndermeye uğraşıyorum , bu gün sadece 10 paket hazırlayabildim. size de gelecek.
İsteyenler siparişlerini yazsınlar ve adres bilgilerini göndersinler whats up dan da ulaşabilirsiniz ama karışık oluyor şaşırıyorum . Lütfen ne istiyorlarsa ve adres ve telefon numaralarını eriştirsinler çözüm buluruz iyi akşamlar |
Elinizde olanlardan 2 şer adet istiyorum Sayın kgursan. Kaç çeşit kaldığını bilmediğimden sizin bildireceğiniz sayıya göre ödemeyi yapacağım ve adresi bildireceğim.
|
Lisianthus
İyi akşamlar Kamil bey,
22 adet lisianthus icin eft gerçekleştirdim. Adresimi ve telefon numaramı özel mesajla gönderdim size. Emekleriniz için çok teşekkürler. |
Alıntı:
|
Kamil bey benim kargom geldi, teşekkürler.
|
Ben de kargomu teslim aldım. Elinize, emeklerinize sağlık Sn. Kgursan.
|
Alıntı:
|
Kargo geldi.
Teşekkürler. |
kargo geldi.Elinize sağlık.
|
Kamil bey ,
Ben 13-14.05.2019 pazartesi - salı günleri evde olmayacam , benim siparişimi salıdan sonra gönderirmisiniz ... Teşekürler |
Alıntı:
|
Tamam , hafta sonu gelir o zaman , sorun yok , teşekkürler
|
Sayın kgursan; kargo geldi, çok teşekkür ederim.
|
Sayın Kgursan benim paketimi kargoya hangi gün verdiniz? araya hafta sonu girdiği için Düzce ye gidip kendim almak istiyorum araya hafta sonu girince fideler zarar görmesin diye :)
|
Sayın Kgursan, kargom geldi çok teşekkür ederim. Paketten her bir çıkana ve ayrıca jestinize çocuklar gibi sevindim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kamil Bey lisi satışınız devam ediyor mu almak istiyorum
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025