![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu.
|
2022 yılı için Lisianthus (Lalegül) Fidei siparişi
Galeri: 45 2022 yılı LİSİANTHUS siparişi 2022 yılı lisianthus siparişi alınmaya başlanmıştır Arkadaşlar her yıl olduğu gibi lisianthus fide sipariş sayfasını açıyorum. Bu sene de yine 12 renk de fidelerin tohumlarını attık. Bir aksilik olmaz ise ,Yaklaşık Nisan sonu -Mayıs başında fideleri dikilecek boya gelecektir. Siparişlerinizi buradan veya Telefon mesajları ile (Whatsup,) de verebilirsiniz. Verilen siparişleri önce kaydediyorum , Nisan ayı gelince Özel mesajlar bölümünden verilecek adreslere ARAS kargo ile gönderiyoruz. Adres verirken ödeme yaptığınızı bildirirseniz veya ödeme yaptığınız zaman MUTLAKA KARGO ADRESİNİZİ bildirirseniz sevinirim. Kargo adresinize lütfen Telefon numarasını da ekleyiniz Kargocular istiyor. Satışa giren renkler: 1.Beyaz,(Arena ) 2.Koyu Mor, (Advantage purple) 3. Lila, Lavander, 4. pembe (Pink) 5. Açık pembe,(clear pink) 6. yeşil 7. Apricot (kayısı) 8. mor-mavi beyaz (Large blue picote) 9.Pembe beyaz (large pink picote) 10.Kırmızı (Red III) 11 şampanya (Romance Green) 12.Sarı Çeşitlerin resimlerini: Lisianthus başlığında,Ayşen Girit in 9 /8/ 2015 tarihli 1388 no lu mesajı ve sn. Tolgahan 83 ün, yine Lisianthus başlığındaki 1362, 1363, ve 1364 No lu mesajlarından görebilirsiniz. (veya isimleriyle internetten bulabilirsiniz Fide fiyatı 4 TL /Adet olup Kargo ücreti alıcıya ait dir. a)Fide almak isteyenler, 1.Bu başlık altında hangi renk den kaç adet almak istediklerini yazabilirler, (veya whats up ile de sipariş verebilirler) (Önemli not : Lütfen siparişlerinizi bir yerden ve 1 defa veriniz tekrarlamayınız ) 2. Sonra Nisan ortasına kadar ödemelerini yaptıktan sonra Kargo adreslerini Özel mesajla (özelden) göndermeleri yeterli olacaktır. 3.Gönderilen adrese Nisan sonu-Mayıs ilk haftasında fideleri ARAS kargo ile gönderilecektir. 4.Fideler 3x3 cm (104 lük ) viyollerde torf içinde köklendirilmiş ve topraklı (torflu) olarak gönderilecektir. b) Siparişleriniz (hangi renklerden kaçar adet ) gönderiniz ve Ödeme yaptıktan sonra MUTLAKA "Kargo adresinizi ve Telefon numaranızı " özelden gönderiniz Ödeme yerleri: Posta çeki hesabı: Nesrin Gürsan, 5958988 Yalova Banka hesabı: Kamil Gürsan, Akbank Yalova şb. 13762, (şube kodu: 232) İBAN : TR 43 0004 6002 3288 8000 013762 İrtibat telefonları ; [B]0535 692 66 25 (Doğan GÜRSAN) [B]Tel: 0532 5025644 /B] Kamil Gürsan Not. telefonla ulaşmak isteyenlere, Kulaklarım iyi duymuyor-anlamıyor bu nedenle Lütfen Doğan Gürsanı arayınız (veya Whats up dan ve/ veya buradan iletişim kurabilirsiniz.) Bütün arkadaşlara güzel günlerde yetiştirmeleri dileğiyle, Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-07-2017
|
Merhaba, Kamil bey , siparisim asagidaki gibi (6 renk) , telefondan adresimi gonderirim - Beyaz,(Arena ) : 4 adet - Koyu Mor, (Advantage purple) : 4 adet - Lila, Lavander : 3 adet - Apricot (kayısı) : 3 adet - Mor-mavi beyaz (Large blue picote) : 3 adet - Kırmızı (Red III) : 3 adet Selamlar, saygilarla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2011
|
Her renkten birer adet lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-05-2020
|
Merhabalar, Lila, Lavander - 2 adet Yeşil - 2 adet Apricot (kayısı) - 2 adet Kırmızı (Red III) - 2 adet Şampanya (Romance Green) - 2 adet Sarı - 2 adet Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-09-2020
|
Kamil Bey Merhaba Her renkten 3 er adet rica ediyorum. Kolay gelsin iyi günler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-01-2022
|
Kamil Bey merhaba, talep ettiğim renkler: Koyu Mor, (Advantage purple) - 2 adet Lila, Lavander - 2 adet yeşil Apricot (kayısı) mor-mavi beyaz (Large blue picote) şampanya (Romance Green) toplam 8 adet. telefondan adres bilgilerimi göndereceğim, teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
kolay gelsin |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-01-2022
|
Kusura bakmayın, daha açık yazayım: Koyu Mor, (Advantage purple) - 2 adet Lila, Lavander - 2 adet yeşil - 1 adet Apricot (kayısı) - 1 adet mor-mavi beyaz (Large blue picote) - 1 adet şampanya (Romance Green) -1 adet toplam 8 oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu.
|
tamam kaydettim kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2009
|
Kamil bey iyi akşamlar, lütfen bana tüm renklerden 1.Beyaz,(Arena ) 4 adet 2.Koyu Mor, (Advantage purple) 4 adet 3. Lila, Lavander, 4 adet 4. pembe (Pink) 4 adet 5. Açık pembe,(clear pink) 4 adet 6. yeşil 4 adet 7. Apricot (kayısı) 4 adet 8. mor-mavi beyaz (Large blue picote) 4 adet 9.Pembe beyaz (large pink picote) 4 adet 10.Kırmızı (Red III) 4 adet 11 şampanya (Romance Green) 4 adet 12.Sarı 4 adet Ayırabilirmisiniz. Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-03-2021
|
merhaba, 10ar adet advantage purple, lavander ve large blue picote ayırabilir misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-03-2022
|
Merhaba @kgursan bu çiçek bahçede saksıda yetiştirmeye uygun mudur |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-03-2022
|
Kamil Bey merhaba, lila x2, pembe x2, kırmızı x2, şampanya x2, sarı x2, mor-beyaz x2 toplam 12 adet fide bana da ayırabilirmisiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu.
|
sn karamurat siparişinizi kaydettim ödeme yapınca lütfen kargo adresini ve tel no bildiriniz (özel mesajlardan veya telefon whats up dan) kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
1.Beyaz,(Arena ) x 2 2.Koyu Mor, (Advantage purple) x 2 3. Lila, Lavander x 1 4. pembe (Pink) x 1 5. mor-mavi beyaz (Large blue picote) x 2 6.Pembe beyaz (large pink picote) x 2 7.Kırmızı (Red III) x 1 8.Sarı x 1 9.Yeşil x 1 toplam 13 fide olarak ayırabilir misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu.
|
sevgili Lisianthus seven arkadaşlar, Sipariş verip de adres bilgisi göndermeyen arkadaşlar Lütfen Adres bilgilerinizi gönderiniz Bu başlık ve satış 15 Nisan gibi kapatılacaktır Fideler bayram sonu gönderilecektir kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Ödeme ve adres bilgilerimi gönderdim, kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2010
|
İyi günler Kamil Bey; 1.Beyaz,(Arena ) 3 adet 2.Koyu Mor, (Advantage purple) 4 adet 3. Lila, Lavander, 4 adet 7. Apricot (kayısı) 4 adet 10.Kırmızı (Red III) 3 adet alabilir miyim adresimi özelden gönderiyorum. Ödeme yapınca da bilgi veririm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu.
|
tamam sn alperfect. kaydettim kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-06-2017
|
Merhaba Kamil Bey, benim siparişlerim aşağıdaki listelediklerim. Ödemeyi yapınca adresimle birlikte size mesaj atarım. Şimdiden teşekkür ederim. 1.Beyaz,(Arena ) 3 adet 2.Koyu Mor, (Advantage purple) 3 adet 3. Lila, Lavander, 3 adet 4. pembe (Pink) 3 adet 8. mor-mavi beyaz (Large blue picote) 3 adet 9.Pembe beyaz (large pink picote) 3 adet 10.Kırmızı (Red III) 3 adet 11 şampanya (Romance Green) 3 adet 12.Sarı 3 adet |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |