![]() |
|
![]() |
#31 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-05-2009
|
Sayın kgursan 3 adet-Koyu Mor, (Advantage purple) 3 adet Lila, Lavander, 3 adet Açık pembe,(clear pink) 3 adet Koyu pembe, (Rose) 3 adet Pembe beyaz (large pink picote) 4 adet Kırmızı (Red III) 3 adet yeşil 3 adet kayısı olmak üzere toplam 25 adet istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Sn kgursan listedeki on çeşidin hepsinden birer adet istiyorum toplam tutar 22tl yanlış hesaplamadıysam . ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-04-2008
|
Merhaba Kamil bey. Bende hepsinden 2 şer adet istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-04-2008
|
Kamil bey ödemeyi yaptım. Adresi size mesaj olarak ilettim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
/
Giriş Tarihi: 19-03-2019
|
Sn kgursan listedeki on çeşidin hepsinden birer adet istiyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-12-2009
|
Sn.kgursan geç kalmadıysam sipariş vermek isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-04-2020
|
Merhaba, iyi satışlar. Bu listedeki her üründen 4 adet istiyorum. Umarım elinizde vardır. ÖM ile iletişim bilgisi göndereceğim. ---- Lila, Lavander, Apricot (kayısı) mavibeyaz (Large blue picote) Pembe beyaz (large pink picote) Kırmızı (Red III) Yeşil (Romance Green) ---- 2,2*6*4=52,80₺ (kargo fiyatını da hesap edebilirsek müthiş olur.) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-04-2014
|
Sn kgursan hepsinden 6 şar adet olmak üzere beyaz koyu mor ,koyu pembe, kırmızı renk lisianthus fidesi istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-04-2014
|
Kamil bey 24×2.2=52.8 hesabınıza gönderdim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2013
|
Kamil Bey; Lisianthus ücretini Akbank hesabınıza yatırdım Adresimi mesaj attım Teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Kamil bey ücreti. bugün havale ettim yarın hesabınızda görünür banka farkından dolayı teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2009
|
Merhaba kamil bey, ben de 1.Beyaz,1 adet 2.Koyu Mor, 2 adet 3. Lila, Lavander, 1 adet 4. Açık pembe, 1 adet 5. Koyu pembe, 1 adet 6. Apricot (kayısı) 3 adet 7. mavibeyaz (Large blue picote) 2 adet 8.Pembe beyaz (large pink picote) 2 adet 9.Kırmızı (Red III) 2 adet Toplam 15 adet rica ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-05-2009
|
Sn.kgursan; Lisianthus ücretini Akbank hesabınıza yatırdım. Adresimi mesaj attım. Teşekkür ederim.İyi çalışmalar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu.
|
sn alihan 35. meajınız kaydedildi nisan s0nu mayıs başında adresinize gönderilecek ancak kargoyu siz ödeyin lütfen. çünkü burada ödeyince bir de sizden ödeme alabiliyorlar !! karışıklık oluyor ve kargo ücreti ne tutar bilmiyorum çünkü il,ilçe köylere göre fiyat değişik oluyor. en iyisi sizin ödemeniz kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-04-2020
|
![]() Alıntı:
O sebeple talep etmiştim. Olsundu ![]() Size özel mesaj gönderdim. Ödemeniz yapıldı, kargo adresi verildi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu.
|
sn alihan35, anladım annenize saygı kargoyu buradan ödeyeceğim kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu.
|
Bazı arkadaşlar sipariş vermişler ancak kargo adresleri yok,gelmemiş. aşağıda isimleri yazıyorum ilgilenirlerse sevinirim. 1. Nevzat, 2.İsam, 3. Delete61, 4. Mahmut tebir, 5. Yasin metin, 6.Sumrumol, 7.Elifaydın 8.Julia rose, 9.Mkarin, 10. Kar topu teşekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-12-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu.
|
Tamam kayıt yapmamışım doğan dan alırım Daha doğrusu, adresiniz "telefonla siparişler "bölümünde kayıtlıymış oradan aldım kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-12-2011
|
Çok teşekkür ederim Kamil bey |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Yeni Üye
|
Sn kgursan:siparişlerimin listesi 1Koyu mor(Advangate purple) 5Adet 2Beyaz(Arena)5Adet 3)Pembe(rose) 5Adet 4)Yeşil(RomanceGreen) 5)Mavi beyaz(large blue picute) Onayınızı bekliyorum. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Yeni Üye
|
Yeşil ve mavi beyazda 5eradet olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu.
|
Sn Deniz Boera, 10 gündür siparişinizi bekliyorum. "Geç kalmadıysam" demiştiniz ya. Neyse şimdi siparişinizi kaydettim gönderebilmek için lütfe Kargo adresini de ve telefon numarası da gönderirseniz işlem tamam olacak. Kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|