![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
1.Beyaz,(Arena )--- 2 ad. 2.Koyu Mor, (Advantage purple)--- 2 ad. 3. Lila, Lavander,--- 3 ad. 4. Açık pembe,(clear pink)--- 3 ad. 5. Koyu pembe, (Rose)--- 3 ad. 6. Sarı, (Arena gold)--- 2 ad. İPTAL 7. Açık mor (purple)--- 3 ad. İPTAL 8. Apricot (kayısı)--- 3 ad. 9. mavibeyaz (Large blue picote) 10.Pembe beyaz (large pink picote) 11.Kırmızı (Red III)--- 3 ad. (9 ve 10 numarayı dikkate almayınız) Kamil bey, listem yukarıdaki gibidir. Satış linkinizi grubumda paylaştım, oradan da almak isteyenler olacaktır. Bir de rica: Fideleri viyolsüz gönderdiğiniz için olsa gerek kargoya verilip elimize ulaşıncaya kadar kökler kuruyor. Mümkün ise, ya viyolle veya bir strece sararak gönderim yapın lütfen. Düzenleyen Adalet Yağcı : 03-05-2019 saat 21:51 Neden: İptal |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Not sizin talebiniz 24 adet toplam görünüyor. Sanırım doğrudur. Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Söylemek istediğim öyle bir uygulama değildi. Kesekağıdına koyduğunuz fideleri ayrıca buzdolabı poşetinin içine giydirirseniz bitkinin nemi kaybolmaz diye düşünmüştüm. Neyse, sizin için hangisi daha uygunsa o şekilde olsun. 24 adet siparişimi onaylıyorum.. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba Kamil Bey aşağıdaki renklerden 4 er adet olmak üzere toplam 40 adet lisianthus siparişimi sıraya almanızı rica ederim. Adres bilgisi özelden atıyorum .Onayladığınızda da ödeme yarım. 1.Beyaz,(Arena ) 2.Koyu Mor, (Advantage purple) 3. Lila, Lavander, 4. Açık pembe,(clear pink) 5. Koyu pembe, (Rose) 6. Sarı, (Arena gold) 7. Açık mor (purple) 8. Apricot (kayısı) 10.Pembe beyaz (large pink picote) 11.Kırmızı (Red III) |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-02-2018
|
Kamil Bey, benim tüm renklerden 5’er adet siparişim vardı o halde sarı ve açıkmoru iptal edelim diğer 10 renkten 5 ‘er adet olarak güncelleyelim ve 1 ‘er tane de pembe ve beyaz olmak üzere lilium ekleyelim olur mu. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-02-2018
|
Kamil Bey ödemeyi yaptım whatapp ‘tan da dekontu paylaştım |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu.
|
Bu durumda toplam 50 adet sarı ve açıkmor iptal ve 2 adet lilium olarak güncelledim. sanırım doğrudur teşekkür ederim |
|
|
|
![]() |
|
|