![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-03-2007
|
Aşı makası'nın Almancası Nedir?
Selamlar.. Böyle bir konu açtığım için özür dilerim fakat Aşı makasının almanca karşılığı lazım. Almanyada yaşıyan abime spariş vereceğim fakat kendiside ismini bilmediği için adını öğren ben burdan alayım dedi . acaba almanca karşılığını bilen var mı ? çoğunlukla Göz aşısı yapmayı düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Daha çok 45 derecelik açıyı tutdrabilmek için kalem ve ananc aynı derecede kesip eğik bindirme aşı için idial gibi görülüyor okadar bence tabii resimden incelediğim kadarı ile kendini görmedim benimki var sayım siz araştırın sonucu paylaşırsanız sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
http://www.youtube.com/watch?v=Fezn3-bnbF4 burdaki linkte bir çeşit makas var bunun almanca karşılığı lazım bulamadım bir türlü ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
neden almanya ya sipariş verdiginizi anlamadım bu makas şu anda bahçe malzemesi satan nalburda var.kalem aşısı yapıyor ve yarma göz aşısı yapıyor. kalemler omega ve v aşı randımanı süper aşıyı yaptıktan sonra aşı bagınla sarıp aşı macununla üstünü örtün kolay gelsin şimdi tam aşı zamanı makasın fiyatıda 40 ila 50 ytl arasıdır Düzenleyen ahmetsahip : 09-08-2008 saat 03:21 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
Sn Tekin, makasta 45 derecelik kesme yapan bir bölüm yok. Sabit bir makas. Sadece kesme genişliği - atıyorum 4 cm. Hangi dal olursa olsun 4 cm. lik dal koparmış oluyor. Dolayısıyla bu makasla kesilen tüm parçalar birbirlerine kaynaşabilecek eşit ölçülere sahip oluyor. Sn DivanE, sanırım aradığınız bu makasın Almanca karşılığı Astschere . AMBOSS (Almanya'da bu makası satan marka). Fiyatları da 35-80 € arasında değişiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fıransada varmı baktırıyorum sanırım bulabiliriz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaçsever
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
MAKAS=SCHERE Heckenschere= Çit makası Baumschere= Ağaç makası Bucksbaumschere= Form makası, çalılara form vermede kullanılan özel makas Grasschere= Çim makası, ot makası Rosenschere= Gül makası Rebschere= Bağ makası, asma budama makası v.s www.green24.de Gartenshop menüsünü tıklarsanız, makas ve çakı çeşitlerini görürsünüz. Aşı makası değil de, aşı çakısı olarak aramak daha doğru. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-03-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-03-2008
|
Sayın DivanE konuya yeni vakıf oldum, makas temin etmiş olabilirsiniz ama etmemişseniz bende aşı makası mevcut, yardımcı olabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |