![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-01-2013
|
selam arkadaslar yaklasik 700 adet papaya agacim var toplam 3 degisik turde meyveleri var 50 kadarini gecen sene ekmistim gecenseneki meyveler bu yil olgunlastilar gec ekmeden dolayi. agaclarin bazilarni soguk vurdu ama hayatta tutmanin yolunu buldum toplam 3 tane agaci kurtaramadim gecensene. ayni agaclar bu yil erken meyveye durduklari icin meyvelerin olgunlascagindan umitliyim. bu sene ektiklerimin bazilari halen 30 cm bazilari 2 metre ve uzerlerinde meyveleri var. resimlerinden bazilarni facebook tan " lake house datca " yazarak aratirsaniz resimlerimin icinden bula bilirsiniz. papaya cimlendirme yetistirme hakkinda sorular sorarsaniz yardimci olmaya calisirim. Düzenleyen Mr papaya : 20-09-2013 saat 21:39 Neden: eksik mesaj |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-05-2013
|
Merhabalar Ozgur Bey, Biraz papaya tohumum vardi.bunlari cimlendirmek istiyorum.Ama bahcem falan yok.Cam balkonum var.Istanbulda bu papayalari yetistirebilirmiyim acaba. nezaman, nasil ve neyin icerisinde cimlendirmem gerekir ve ne zaman cimlenen fideleri ayri bir saksiya almam gerekir,ne kadar buyuklukte bir saksi gerekir.Yardimci olabilirseniz sevinirim. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|