![]() |
|
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
Tohumları diktiğimde üzerlerinin çok azı görünüyordu. Sonra Mine hanımın mesajını gördüm. Ve hemen üzerlerini 1 cm toprakla kapatmıştım. Kapatmaktan kastım, naylonla vs.ile kapatılması idi. Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Düzenleyen habibe : 26-03-2007 saat 15:24 Neden: ş yerine ç |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
|
25 Nisanda bende Sayın Selahattin Hoca'mın bana vermiş olduğu 100 adet tohumu, dipleri delinmiş plastik bardağa ektim. Çimlendirme ortamı olarak ince textürlü, çiçek çimlendirme torfu kullanıyorum. Bakalım 100 taneden kaç tanesi çimlenecek? . ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
![]() Bugün(14.cü gün) 2 tanesinin çimlenmiş olduğunu gördüm,çok sevindim. Bu tohum %20 çimlenme seviyesini nasıl tutturuyor? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
Sn Habibe, ben ne yazık ki denememi yapamadım, tohumlar halen kağıt içinde duruyor. Bilginiz olsun. Bir türlü fırsat bulamadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Allah Allah ya ne veriyorsunuzda çimleniyor.Hala çimlenmediler.Ben galiba bu tohum dan üretme işini bırakacam. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
iNŞALLAH |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
Tebrikler .Bizimkilerde daha ses yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
|
Endişe edecek bir şey yok. Tohumların kotiledonları yani ilk yaprakçıklar aynı zamanda bu gibi durumlarda besi dokuda olabiliyor. Sanırım bunda da besi dokunun zarar görmüş yerleri klorofil oluşturamıyor. Klorofil oluşturamayan yerlerde de besi dokuda bir bozukluk oluşmuştur muhtemelen ve burada biyolojik olaylar gerçekleşmiyor olabilir. İlk gerçek yapraklar bende çıktı onlarda leke yok... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
|
http://www.mineflora.com/product.asp...771&associate= tohum olarak değil yetişmiş olarak satın almak isteyenler için... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|