![]() |
|
|
![]() |
#1 |
/
Giriş Tarihi: 04-08-2007
|
Merhabalar,açıklayabilirmisiniz? yoz derken? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2011
|
yabani kendiliğinden yetişen aslen meyve vermeyen yahut kalitesiz yenmeyen meyvecikleri olan sağlam kök yapısına rağmen meyvesi degersiz fidanlar. sadece anaç fideler olarak kullanılabilir hani ağaç diplerinde her yıl çıkar budama zamanında kesip atarlar ya halk arasında değişik isimleri de var ![]() yoz pratik bir yöntem olduğu için öncelikle onu tavsiye ettim yoz bulamazsan eğer arkadaşların dediği şekilde üretim yaparsın fakat uzun dönemli olur. daha kolay ve risksiz yöntem pazarda satılan kirazları bahçene dikip ona aşı yaparsan çok çok sağlam bir çoğaltma yapmış olursun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
/
|
Alıntı:
Peki pet şişe tekniği ile büyürse aynı kalitede olurmu acaba? geçen senelerde çektiğim resimde koyayayım dedim.sağlıcakla kalın. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
sizin tarif ettiğiniz şekilde çelikleme de yapsanız tarif edilen şişe tekniğini de kullansanız aynı verimi alırsınız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
/
|
Teşekkürler,bir deneyeyim sonucunu bildiririm ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
yalnız yanlış anlamanıza sebep olmuş olabilirim anaç ile aynı verimi alacağınız garanti değil anlatmak istediğim arkadaşların tavsiyesi çelikleme ve şişe ile köklendirme arasında bir verim farkının olmayacağı yönünde bu ayrıntıyı atlamayın bol şanslar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
/
|
ok,ben zaten şişelemeyi yapacağım...teşekkürler uyarı için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|