![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Begonvil çelikden üretim zamanı geçti
Pet şişe usulü ançak yaz aylarında olabilir zaten şimdi uygun çelik de bulmak zor Kemerden bir site üyesi uygun fiatlarla kargo ile gönderiyor aynı zamanda katalogdan renklerini seçebilirsiniz iyi günler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-09-2009
|
teşekkürler
Forumda okuduklarıma göre sonbahar aylarında da olabileciği düşünmüştüm. Ancak başarılı olamayacağım herhalde. Yine de denemiş oldum. Ahmet bey sizce önümüzdeki aylardan en yakın hangisinde bu yöntem başarılı olabilir? Vereceğiniz bilgiye göre tekrar deneme yapacağım. Üretmek istediğim çift renk begovil en çok. Başarılı olabilirsem tutan çeliklerden isteyenlere de vermeyi düşünüyorum. Tabi isterseniz yöntemin fikir babası olarak ilk önce size bir tane göndereceğim... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Kubat bey , buyukçoban arkadaşımız aynı soruyu sormuş , sizden hemen önce . Sn . ahmeter de cevaplamış . Aynı sayfa olduğu için cevaplayan çıkmadı sanırım . Sorduğunuz begonvilin resmini görebilirmiyiz acaba ? Böyle sorduğunuzda hayali bir bitkiden bahsetmek zor oluyor . Begonvil güneşi seven bir bitki ve 30 derecenin altında köklenmesi mümkün değill . Şu anki İstanbul şartlarında üzerinde çiçek varsa bence sadece şükredip , güzellğinin tadını çıkarın . Saygılar . |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
|
zamanı değilmiş ben de bunu deneyerek öğrendim. Çelikler pamukcuklaştı ama kök veya yaprak henüz yok. Baharda tekrar deneyeceğim... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
|