![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim kaynaklarıma göre çikolata sarmaşığı (= Akebia quinata) tohumunu çimlendirmek için soğuk katlama yapmak lazım. Özet olarak tohum normal nir kaba ekip yaklaşık üç ay buzdolabının sebzeliğinde tutmak (nemini kaybetmeyecek şekilde bir platik kap içinde)sonra dışarı çıkarıp 20 derecede çimlendirmek gerekiyor. Akebia Quinata için bir başlık açılmış. Orada daha çok bilgi bulabileceğinizi sanıyorum. Selamlar |
|
|
|
|
| Etiketler |
| casuarina cunninghamiana, cotyledon, çam, çimlendirme, fıstık, ficus macrophylla, kestane, kotiledon, köklendirme, moreton bay fig, river sheoak, sera, şaşırtma, tohum, tohum ekme |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|