![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Zeki bey, hep sorunlarım için mesaj gönderdiğim için çok sorunlu gibi hissettim. Tavsiyelerinizi bire bir uyarak yetiştirdiğim ürünlerim var. Yeni çıkmakta olan tohumlar küçük olduğu için net fotograflamak zor oluyor. Daha önce çimlenen Afrika togo domatesi fidemi mesaja ekliyorum. bu fideyi dış ortama alıştırma çalışmalarına başladım. Kendi tecrübem tohumları yüzlek ekince tohumlar kabuguyla çıkıyor ve domates ve biber tohumlarında bazen kabuklar atılamayabiliyor. 3 hafta bu şekilde yaşayan hiçbir gelişme olmayan tohumu incelemekteyim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-02-2011
|
sevgili h.ışık fotoğraf çekiminde bir problem yaşıyorsunuz galiba yakın plan çekimlerinde bütün fotoğraf makinalarının ayar kısmında bir gül resmi vardır çekim yaparken bu gül resmini aktif hale getirirseniz 10 cm kadar yakın plan çekimi detaylı yaparsınız bilginize.hayırlı günler. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekür ediyorum. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| casuarina cunninghamiana, cotyledon, çam, çimlendirme, fıstık, ficus macrophylla, kestane, kotiledon, köklendirme, moreton bay fig, river sheoak, sera, şaşırtma, tohum, tohum ekme |
|
|