![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-06-2016
|
Alıntı:
Bu paylastigiz linkteli lambayi test ettinizmi is gorurmu ? Watt i cok dusuk Birde hangi renk ve aciyi tavsiye eedersiniz |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-10-2017
|
Özellikle bu markayı test etmedim ama kullandıkları çipleri biliyorum ve ben de kullanıyorum. Fiyat fazla gelmezse 3 tane aldığınızda işinizi görecektir. Renk dağılımını da 6 adet full spektrum, 2 adet 420, 2 adet de 470, şeklinde yapar ve homojen sıralarsanız yeterli olur. 60 derecelik lensle 20-30 cm mesafeden aydınlatmanızı tavsiye ederim. Unutmayın dik asacaksınız. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
|
Rica ederim. Fotoğraf da paylaşın. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Yeni Üye
|
Tesekkurler
Alıntı:
Son bisey sorucam sn plan B 3 tane alamam butcem sadece birine yeterli hangi rengi agacin ciceklerinin meyveye donusmesine yarari olur acaba Fotosunu paylastigim led ampulu zaten siparis verdim onuda takarim ikisi birlikte azda olsa ise yarar sanirim Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Butun denemeleri resimlerle sizlerle paylasacagim birde agacim cicek veriyor cicek meyveye dpnusmuyor orayi yanlis anladiniz sanirim |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
|
Evet çiçeklenme olarak okumuşum uykusuzluktan olsa gerek.. Ancak sorun değil çiçek de meyve de aynı dönemde oluşur. Dolayısıyla bitki ikisi için de aynı ışığı kullanır. Güncellemeleri bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
bir adet purple 420 Bir adet brigt blue 470 Onu yazarsaniz sevinirim hemen siparis verecem |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
|
8 adet olan bu resimdeki sanirim |