![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2015
|
Ah şu umut
Çok meraklıydım büyük bir bahçe yapmaya, kuzenim 15 dekarlık bir alana dikim yaptı. Bu yıl meyvesini toplamadı dalında kuşlar yedi ve geri kalanı da kuruyup döküldü... Nedeni ise kurtarmadı. Toplaması çok itina istiyor... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2010
|
Alıntı:
Amerikalılar bu işin de suyunu çıkarmak üzereler. Çinlilerin elle topladığı mahsulü Amerikalılar makineli hasata geçmişler. Her hafta sürekli toplamak yerine, senede 2 defa makine ile hasat yapıyorlarmış. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2015
|
.
Alıntı:
Yeraltı suyu kullanıyor masraf. Ağ olmazsa olmaz kuşlardan korumak gerekiyor. Kg 20 Tl bir fiyat aldığından bahsetti, işçilik ücreti ve bakım masrafını kurtarmadığını buyüzden çekilmiş olan koruyucu ağı kaldırıp kuşlara ziyafet çektiğine şahidim... Amerikalılar makine ile çırparak topluyor ve dolayisiyla çok daha kolay oluyor. Dernek konusuna gelince kendisinin internet bağımlılığı yok, ilgi duyacağını sanmıyorum. Balıkesirli bir dostum iki yıl önce 20 kadar fide dikmişti bir hafta önce bolca ürün aldığını ve hala meyve verdiğinden bahsetti. Bu nedenle bende ticari değil sadece hobi olarak kendime yeteri kadar dikim yapmayı istiyorum... |
|
|
|
|
![]() |
|
|