agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Fidan ve Fide, Bitki Üretim (Tohum Çimlenme/Çelik/Aşı)
(https)




Beğeni Düzeni6Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 01-06-2009, 23:10   #10
Ağaç Dostu.
 
doğalbahçe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2009
Şehir: Sapanca / Sakarya
Mesajlar: 1,896
Galeri: 17
Sn. muhasebeci77
Rica ederim, kullandığınız malzemelere perlit adı verilen malzemeyi karıştırırsanız eğer toprağınızdaki sulamadan kaynaklanan fazla su toprağınızda kalmayarak belirli bir oranda tahliyesini sağlamış olacaksınız. Yeşillenmenin temel sebebi fazla su vermekten kaynaklanmaktadır, bununla birlikte toprağınız fazla suyu dışarıya atamamakta, fazla nemli bir ortam oluşturmaktadır.
toprağınıza her gün su vereceksiniz diye bir kaide olmayıp, yeterli miktarda nemli kalmasını sağlamalısınız, ne çok ıslak nede çok kuru bırakmalısınız ,zaten su ihtiyacı olmaya başladığında viyollerin üst kısımlarında toprağınızda hafif kuruma ile birlikte su ihtiyacının olduğunu gözlemleyerek su verebilirsiniz, fazla su ileriki zamanlarda leylandi çeliklerinizin çüremesine sebebiyet verebilir.

doğalbahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026