![]() |
Sevgili Arzu kasapoğlunun geçen sene gönderdiği fideyi yaşatamadım maalesef.
Bahar gelmişken tekrar denemek isterim, fide gönderebilecek arkadaşım varmı acaba? |
Sevim4 ' de sevgilerimle ...
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili arkadaşım güle güle büyüt çiçeyinide görürsün inşallah.
Sevgiler. |
Ben de sevgili Cemo'nun gönderdiği ve kocaman büyüttüğüm çiçeğimi B5A kullanımım sonucu hızla kaybettim.
O forumdan bana gelen ilk çelikti. Yeri özeldi.:( Bol bol çiçeklensin inşallah sevgili Jezebel. |
Ben de yeniliklere açık bir insanım ama bitkiler söz konusu olunca nineden kalma yöntemleri tercih ediyorum .
Büyütmeyi başarırsam sizi de görürüm sevgili Günüm ;) |
Sevgili sevim4 de göndermişti bana kocaman bir kız. O da gözümün içine baka baka öldü.
Siz büyütün ben uzaktan severim. Beceremiyorum episcia bakmayı. |
Canım üzülme günümcüğüm
Ben yaratır yollarım sana. Benimde öldü o güzeller, komşumda var alır büyütür yollarım sana. |
Canım arkadaşım teşekkür ederim.
B5A dolapta duruyor. Bir daha kullanmam artık. |
Canım arkadaşım sen hiç üzülme ben yine yollarım sana günümcüm.
Sevgiler. |
Sevimcim, sonbaharda köklü bir dal varsa isterim
|
Alıntı:
Teşekkür ederim. |
Sevgili günüm, rica ederim nedemek.
|
Episkiya
1 Eklenti(ler)
Ben bu episkiyamı çok seviyorum. İlk defa bu kadar güzel oldu.
|
41 kere maaşallah, sanırım yerini çok sevmiş, ev sahibi de iyi bakmış, yememiş yedirmiş, içmemiş içirmiş sanırım :)
|
Episkiya
Muhteşem.. Bu ne güzellik böyle, nazar değmesin.
Benimki artık böyle güzel olmuyor:( Eski fotoğraflara bakarak avunuyorum. http://http://www.agaclar.net/galeri...mageuser=18812 |
Çok güzel bir çiçekmiş bu. İlk defa görüyorum. Bunun tohumu falan bulunuyor mu? Ya da Ankara'da nerde bulabilirim bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler
Sahip olanlar da güle güle büyütsünler :) |
Teşekkür ederim Fatma hanım.
Çiceğinizin yerini değiştirin derim size tebdili mekanda keramet vardır benimki yer değişiminden sonra güzelleşti. |
Alıntı:
Fatmacım, seninkisi çok güzeldi neredeyse kucaklayıp eve getirecektim ne oldu ki ona öyle |
Alıntı:
|
Alıntı:
Episkiya aynı çilek gibi kol atıyor, yanına bir küçük saksı koyup kolu toprağın içine gömüyorum, bir süre sonra köklenmenin oluştuğundan emin olunca kolu anadan ayırıyorum. Ankara'lı arkadaşlarda var ise sizin için aynı işlemi yapabilirler... Umarım en kısa zamanda edinirsiniz.... |
Alıntı:
Episkiya'yı edindiğimde benimki de sizinki gibi minicikti. 3-4 yıl gibi uzun bir zamanda bu hale geldi. Forumda dikkatinizi çekti mi bilmem, benim orkidelere de çok ilgim var. Orkidelerime besin takviyesi yaptığımda kalan besinleri hep Episkiya'ya da verdim. Her çiçekte olduğu gibi önce yerini sevmesi lazım. Direkt güneş ışığı almayan, bol ışıklı bir pencere önünde duruyor. Suyu seven bir bitki. Toprağı iyice kurumadan sulama yapıyorum, toprak hem nemli olursa keyfi yerine geliyor. |
episcia
gül hanım peki besin takviyesini nerden alıyorsunuz.
|
Gül Hanım maşallah çok güzel ,Japon küpesine benziyor ama bu çiçeğin yaprağı da çok güzel ,Sağlıkla büyütün .
|
Alıntı:
Benim bitkim daha 1 yaşında , umutsuzluğa kapılmıştım , demek sabır lazım ve orkidelerinin artık suları ona gidecek . İpuçları için teşekkürler . |
1 Eklenti(ler)
merhaba acil yardım istiyorum.episcia çiçegim kırıldı suya koydum ama sizce çillenirmi.ne yapmam lazım başka
|
merhabalar ıstanbul anadolu yakasında bu cıcekden satıs yapan bı yer varmı acaba
tesekkurler |
epicia
1 Eklenti(ler)
İYİ GÜNLER
Elinizdeki kırık dalı 20 dereceden fazla bir odanın pençeresinin önünde bir bardak su içine koyun çillendiğini göreçeksiniz |
5 Eklenti(ler)
Buda benim episkiyam ,henüz çok yeniler bir hafta olmadı.
Arkadaşım çıkan filizini saksıya ekmiş verdi. Bakalım nasıl gelişecek merakla bekliyorum. |
3 Eklenti(ler)
Bu çiçeği çok sevdim umarım böyle devam eder.
Yeni çiçeğini açtı ve bir sarkacı daha oldu. |
episcia
5 Eklenti(ler)
merhaba arkadaşlar episciam artık büyümeye başladı çok mutluyum.dalları uzamaya çiçek vermeye başladı.bu çiçek cam kenarını suyu ve ilgiyi çok seviyo.birde ben bu çiçegime aspirini ıslatıp verdim belkide oda iyi gelmiş olabilir.şimdi resimlerini paylaşıyorum sizinle.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025