![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu da begonyamın resmi.
Eklenti 376105 |
Sayın Sla, begonyanızı aydınlık ama direkt güneş almayan bir yere koymanızı öneririm.Zira güneş yapraklarını yakabilir.
Toprağı kurudukca su verin. Yumrulu olduğundan, çürütmeyin. Sonbaharda yapraklar kurumaya başladığında, suyunu kesin ve bir kenara kaldırın. Baharda sulamaya başlayın yeniden canlanacaktır. Güle güle büyütün. |
sonbaharda yapraklarının kuruyacağından haberim yoktu. Tüm yıl yeşil kalıyor sanıyordum. Önerileriniz için çok teşekkür ederim.
|
acaba yaprak begonyanın çiçeği varmı?
|
Alıntı:
|
hmm bende geçenlerde komşumuzdan almıştım çiçeğin tomurcuğu belirince acaba bunun çiçeği de mi var diye sormuştum zaten yapraklarıyla ayrı bir güzellik
|
Yaprak begonyaların saksıya sık dikilmesi yapraklarının çürümesine sebep olur mu ?
|
Alıntı:
|
beğenerek aldım getirdim bulunduğu ortamıda sewdi büyümeye devam ediyor ama ben yeni küçük bitkicikler elde etmek istiyorm bi yaprak alıp suda mı köklendirceğm yoksa yaprakları felan mı doğrayacağm inanın kafam karıştı yardımcı olurmusunz ??
|
Başlığın 4. sayfasında görsel verilerek anlatılmış buyrun.
http://www.agaclar.net/forum/598986-post105.htm http://www.agaclar.net/forum/598989-post106.htm |
Yaprak begonyalarin cogaltilmasi zor degil.ister dip surgunlerini yeni bir saksiya ayirarak, ister saglam yapraklardan suya , koyup koklendirerek cogaltilabilir.ancak her iki islem icinde uygun zamani secmek lazim.....bunun Icinde uygunzaman 2.ci ve 6.ci aylardir....
|
begonua
kolay gelsın bu begonyadan bır dal gonderebılırmısınınz **** bır yaprak cok guzel bır begonya
|
Alıntı:
begonyalarınız cok guzel cok aradım bende ama bulamadım eyer mahsuru yoksa bende bır yaprak ısteye bılırmıyım :( bır sakıncası yok sa |
harıka bır sey bu bıtkı
|
Alıntı:
|
ben de almak istiyorum bu begonyalardan. nereden bulabiliriz arkadaşlar
|
begonya
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili su2014 ben uzun zamandir sayfama girmemistim.bakinca sizin israrla rexbegonya aradiginizi gordum.eger benim bulundugum taraflarda tanidiginiz birileri varsa ben size seve seve gonderirim.lutfen uzulmeyin.bende rex begonyanin pazar guzeli olarak bilinen turune hastayim, ama bulamiyorum.
|
rex begonya
Iki haftadir bir cicekciden rex begonya siparisi yaptim.dort saksi degisik renkli begonyalarim var resim yuklemeye calistim ama olmadi.insallah en kisa zamanda sizlerle resimlerini paylasmak istiyorum...
|
2 Eklenti(ler)
Adının begonya rex olduğunu biraz önce öğrendiğim yaprağımı önce bir kaç gün suda beklettim. Köklenme olmayınca toprağa sera usulü diktim. Tutmuş galiba.:)
Eklenti 487692 Eklenti 487693 |
yeni begonyalar
2 Eklenti(ler)
|
Resimler cok berbat cikmis.ama begonyolarim cok guzel.
|
3 Eklenti(ler)
Resimler cok berbat cikmis.ama begonyolarim cok guzel.salyangoz seklinde olan tam kendine gelemedi ama yinede durumu iyi...
|
1 Eklenti(ler)
Guzellerim.
|
En yeni begonyalar
|
yeni cicekler
En yeni begonyalar
|
rex begonya
Sivri yaprakli
|
1 Eklenti(ler)
Bunlarda ayri guzel...
|
2 Eklenti(ler)
Gerisi geliyor
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025