![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-03-2009
|
merhabalar sevgili forum arkadaşlarım bi konuda yardımınızı isteyecektim menekşe gibi salon çiçeklerine ''ayvalî''bitki vitaminini tavsiye ettiler ürünü kullanan bilgi verebilir mi?benim muhabbet kuşum var onun gübresi çiçeklerime zarar verir mi? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-01-2008
|
güvercin gübresi zararlı mı
Merhaba Arkadaşlar. Bitkilerimde denediğim ve faydasını gördüğüm güvercin gübresi uygulaması hakkında birşeyler sormak istiyorum. Uygulamam şöyle: >Evvelâ bir miktar güvercin gübresini uygun bir kapta eritip şerbet haline getiriyorum. >Bir hafta kadar dinlendirdikten sonra bu şerbeti süzüp iri tanelerden arındırıyorum. >Sulama zamanı gelen bitkilerime 5 / 10 günde bir -derişimini yarı yarıya düşürerek- bu karışımı veriyorum. << Bu uygulamanın uzun vadede, öngörülemeyen bir sakıncası olabilir mi? << Saksıda, zararlı böcek veya mantar vb. oluşumlara neden olur mu? << Aspirin uygulaması tavsiye eder misinz? Düzenleyen Süleyman Koçak : 22-08-2008 saat 14:56 Neden: soru ekleme |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-10-2008
|
Güvercin ve buna benzer kuş türlerinin dışkılarında insanlar için hastalık yapıcı etkileri olan mantarlar üreyebilir.. Bunlar özelikle bağışıklık sisteminin zayıfladığı durumlarda hastalık yapıcı özellik taşıyabilir..Özellikle kanser kemoterapisi alanlar, immün sistem yetersizliği olan ve AİDS hastalarının bulunduğu ortamlarda tehlikeli olur...DİKKAT! Çiçekleri tabi seviyoruz ama biz hasta olursak onlara kim bakar? |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|