![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Açmayan Açelya
Sizin açelyalarınızı görünce ben nerde yanlış yapıyorum diye düşünmeye başladım.Halbuki sıcak yerde değil,çok düzenli olarak sulanmasada susuz kalmıyor,direk güneş ışığıda görmüyor.İyi ama bu çiçek 3 yıldır niye çiçek açmıyor Bir tanecik bile açsa bana yeter ama inat yaptı açmıyor.Sizce ben ne yapmalıyım?Düzenleyen Nihal : 06-02-2008 saat 16:31 Neden: imla hatası |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-08-2007
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir de sabah güneşi alan bir cam kenarı mevcutsa, burayı sevecektir. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Yeni gelen açelyam
Bugün arkadaşım bana açelya göndermiş.İlk etapta çok sevindim fakat çiçekçiler,üzerine yapış yapış simler dökmüşler ve parfüm sıkmışlar.Nasıl sinirlerim bozuldu Üstü çiçek dolu,saksısı bayağı küçük.saksı değiştirmek için çiçeklerin bitmesini beklemelimiyim ve o yapış yapış parfümün zararı olurmu?Şu an Malatya'da hava fena değil fakat mart ayında her an gece don olabilir.Evim çok sıcak balkona koyabilirmiyim?İlk açelyam kaybetmek istemiyorum yardımcı olurmusunuz |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Açelyam ölüyor
Evet korktuğum başıma geldi.Açelyayı sizlerden bir cevap alamayınca cam kenarına yakın ışık alan serin bir yere koydum.Çiçekli bitkiler için satılan besin aldım ve talimata uyarak 1 lt ye 1 kapak ekledim ve her akşam püskürtme yaptım.Sonuç:açelyamın çiçekleri haşlanmış gibi duruyor bende bu gün yıkadım bakalım sonuç ne olacak[ATTACH] [/ATTACH] |
|
|
|
![]() |
|
|