![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-02-2012
|
Araucaria Bakımı ve tavsiyeleriniz ????
merhaba arkadaslar araucaria çamını aldım bugun kargoyla geldi 100 tl aldım 100 cm boyunda size önceki konuda derdimi anlatamadım ama bunu aldık internette bi kaç bilgi buldum bakım aşaması için o tamam ama gelen saksı ' da topragı kendi topragı mı yani degiştirmek lazım mıdır ? yoksa böyle dursun mu tabi büyüyünce saksı degiştircem büyük koyucam ama sizin gene tavsiyelerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum ... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-04-2011
|
arokaryam kurtulur mu?
Herkese iyi günler.Arokarya dallarını aşağıya indirmiş ve uçlarından sararmaya başlamış..Arokaryanın dibi çok nemli sanırım fazla sulanmış..Kurtarmak için yapabileceğim birşey var mı? Acaba tekrardan canlandırabilir miyim?.. Düzenleyen vapurdumanı : 22-03-2012 saat 20:55 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Datça'da Arokarya ağaçları
Datça Aktur'da çektiğim Araucaria heterophylla fotograflarını sizinle paylaşmak istedim. Ağaçları 2 veya 3'lü gövdeler halinde olması ilgimi çekti. Yeni 50cm cıvarı salon çamı aldım, acaba Dikili, İzmir'de yazlığımızın bahçesine ekebilir miyim ? Bu şekilde bahçede yetişebilir mi ? Yetişirse fidanımın boyu uygun mu? |
|
|
|
![]() |
|
|