![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-10-2012
|
Alıntı:
cevabınız için teşekkür ederim uygulayacağım yazdıklarınızı... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-11-2010
|
sayın belce uygulamalarınızın sonucunu da yazarsanız. biz de bilmediğimiz şeyleri bulup çıkartmış oluruz. şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-10-2012
|
Alıntı:
Şimdilik söylediğiniz gibi suyunu verdim ki hep çiçeklerim için içme suyu tercih ediyorum... yalnız dediğiniz su miktarı fazla gelmez değil mi? Teşekkür ederim alakanız için... |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Arada suya küçük bir parça ( 2 litr3 suya nohut iriliğinde olabilir ) limon tuzu eklerseniz toprakta biriken kirecin çözülmesine ve gardenyanın sevdiği asitik ortamla buluşmasına yardımcı olacaktır. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-11-2012
|
Herkese merhaba. Bizim evin gardenyasıyla ilgili bir sorum olacak. Aldığımızda yaprakları, dallarını göstermeyecek kadar boldu. Daha sonra bu yaprakların %80 kadarı gün geçtikçe kurudu ve döküldü. Salondan alıp mutfağa koydum saksıyı. Kurumaların biraz olsun azaldığını ve yeni çıkmaya başlayan yaprakların da olduğunu, onların da kurumayıp büyümeye devam ettiğini fark ettim. Daha da sağlıklı olmasını umuyorum fakat şu an dalların büyük bir bölümü tamamen yapraksız ve eski yaprakların yerlerinde halen kuruluklar bulunuyor. Bu uçları kuru dallardan tekrar yaprak çıkması için acaba budama gibi bir işlem yapmam gerekir mi? Şu an fotoğraf çekebilme imkanım yok. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. |
|
|
|
![]() |
|
|