![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-07-2010
|
2 adet yer kirazlarım neden sararmaya başladı .. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Köydeki bahçemde altın çilek
Bu sene 7 kök altın çilek fidesi ekimi yaptım, içlerinden bir tanesi yine aşırı şekilde büyüyor. Köy tavuk gübresi ile gübreleme sonucu hem bol ürün meyveleri de kaliteli duruma geldi.Tatları aşı şekilde güzel durumda |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
2 hafta önce köyden toprağını dağıtmadan yer kirazı çıkardım.Toprağını dağıtmadan dikimini yaptığım için uyum sorunu yaşamadı. Hatta boy atmaya bile başladı havalar ısındığında diğer yer kirazlarını ekimini yapıncaya kadar bu büyür bol bol meyve sinide alırız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Bu yıl meyvesini görebilir miyiz bilmiyorum, ya nasip... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar; hani benim güvey fenerim büyüyecek, çiçek açacak, meyve verecek, ben onları toplayacağım ve reçel yapacağım ya o yüzden şeker lazım. Hem BalıkcıSerdar'ın dediği gibi zam gelebilir hem de benim gibi sabırsız biri şimdiden hazır olmalı değil mi? Sevgili Oğuzhan şekerin sebep-i mucizesi budur. Bu arada sizin yetişkin güvey fenerinizin meyveleri yeniyor mu? Daha önceden yazılanları okuyamadım aceleden ama merak da ettim? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Benim güvey fenerlerim geç kaldığım için ,yeni çiçek açtı ,havalar soğumaya başladı muhtemelen meyva veremiyecekler. güvey feneri çok yıllık mı? yani saksıda bırakırsam seneye tekrar çıkar mı?. eğer tek yıllık ise ,elinde tohum olan arkadaşlara müracat etmeyi düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Güvey Feneri ( Yer Kirazı )
Bence bu başlığa eklemeseniz daha iyi olurdu.Bizim bu bölümde paylaşım yaptığımız bitki Physalis peruviana ( güvey feneri-Yer kirazı ) sizin gönderdiğiniz fotoğraf peyzajda kullanılan ve dekoratif olarak kullanılan yerli physalis.Bu fotoğrafı silerseniz iyi olur çünkü bu bitkiyi tanımayanlar fotoğraftaki bitkinin zehirli olan meyvelerini yemeğe kalkıyorlar.Bizim tartıştığımız bitki aşağıda resmi olan bitkidir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|