![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Neden biri sizi durdursun? cicek bakmak ve her ceşit cicek almak gücünüz nispetinde en dogal hakınız hic almadım dedigimde yine ufakta olsa 1 kaktüs alırım **** hic olmadı mevsimlik bir fide o günü cok keyifli geciririm. bu kendime hediye şeklim ![]() eger farklı bir güzelligi tanıtmasa cıkıp bir üye nereden bilecegiz görsek bile koskoca serada gözden kacıcak . ben suculentleri bu site sayesinde sevdim tanıdım hep görürdüm ama hic ilgimi cekmezdi .şimdi echeverianın bir cok ceşidine sahibim . jezebel durmak yok yola devam ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili iris41, tabi ki yola devam ![]() Sadece bazen insan kırılabiliyor. Siz yine (benim gibi) kendinize çiçekler hediye edin ![]() Bu sitede güzel dostların bulunması, onların da aynı yüreği taşıyor olması teselli oluyor. Bizleri birleştiren de bu değil mi? Streptocarpusun asaleti ve zerafeti de bizleri bu başlıkta topladı. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mekanımın ve zamanımın kısıtlı olmasından dolayı böyle düşündüğüm oluyor. Keşke tek uğraşımız bitkiler olsa ) Fakat İris41'in yazdıklarına kesinlikle katılıyorum. Benim de kendime hediye şeklim bu. Mutluluk bu kadar basit ve ucuz olabiliyor. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
arkadaşlar fazla sıcak ve fazla nem kök cürümesi yapıyor 1rini kaybettim ![]() merak ediyorum bazen dostlarım **** sevdiklerim neden bana cicek almıyor gömlek ,tişört alıyorlarda cicek almıyorlar ![]() bizde kendimize alıyoruz hediyenin en renklisini en kokulusunu ![]() sevgili kopshtar mutluluk hic ucuz degil inan her şeyin bir bedeli ve karşılıgı var mutlulugun bile |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevdiklerimiz bizi çiçeklerimizden kıskanıyor, belki de o yüzden çiçek almak şöyle dursun, çiçeklere daha fazla ilgi gösterdiğimizi açıkca söyleyip alınıyorlar. Saim bey kargom geldi, paketin durumunu anlatmaya dilim varmıyor. PTT özel kargolara göre daha özenli. Yine de bitki hayatta, tek parça, sadece çiçekleri dökülmüş ve bir yaprak kopmuş. Yarın benim ilk Streptocarpusumun resmini sunarım ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|