![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2007
|
Bu da benim alacalı mini mini benjaminim,suda köklenir köklenmez hemen diktim,tek bir sürgün verdi ve uzun süredir aynı şekilde kaldı,bir süredir ilgilenemedim acaba çok mu ilgisiz kaldı anlayamadım ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-09-2009
|
Merhaba, Ben de benjaminlarimi sizinle paylaşmak istedim. Yaklaşık 1.5 yıl önce hediye geldiler. Özellikle yeşil olanı ilk geldiğinde yerini hiç sevmedi ve çok yaprak döktü ama şu an durumu iyi. Alacalı olan ise geldiği günden beri halinden memnun ve hızla büyümeye devam ediyor. Yakında tavana değecek. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-09-2009
|
2-3 ay önce koyu yeşil benjaminden 3 tane çelik aldım. Bu benim bitkilerde ilk çelik denemem olacaktı. Kökleneceğinden emin değildim. Ama 2 ay sonunda gayet güzel köklendiler. Ben de geçtiğimiz hafta onları bir saksıya diktim. Burda gördüğüm örme modeller çok hoşuma gitmişti, saksının ortasın bir yarım pet şişe koyup etrafına benjaminleri diktim. Bakalım tutarsa şişenin etrafından örmeyi deneyeceğim Gelişmeleri sizinle paylaşırım![]() ![]() ![]() .Düzenleyen Sevda.A : 12-12-2009 saat 21:49 |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|