![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Gerçekten muhteşem bir görüntüsü var. Keşke Türkiye'ye de getirebilseniz. Campanula çeşitlerinin büyük kısmı soğuğa dayanıklı. Türkiye'de de oldukça fazla çeşidi var. Bizim buradaki bazı çeşitleri tesadüfen görmeye başladım. Tabi algıda seçicilik nedeni ile nasıl olduklarını bilince göz aşinalığı görebiliyoruz. Benim dağbağda da tüylü olan çeşit var. Ancak çiçekleri çok büyük değil. Soğukta kendisini daha iyi muhafaza edebiliyorlar sanki. Çiçek açmalarını sabırsızlıkla bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Yukaridaki mesajimda belirttigim Campanula 'sarastro', balkonda cok gùzel yapraklandi ama henùz cicek acmadi. Bu sene elimden geldigince cogaltmak istiyorum. Sayin Muda'nin tavsiyesine uyup Tùrkiye'ye getirmeyi dùsùnùyorum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Çok istediğim katlı mavişime sonunda kavuştum, sevgili görümcemin sayesinde. Görümcemler yıllık izinlerini kullanmak için geldiler Almanya'dan, ona fotosunu atmıştım faceden, oda sağolsun bulup getirdi. Forumdaki bir kaç kişiden istemiştim ama hep olumsuz cevap aldım. İnşallah çoğaltabilirim, çiçekleri çok minik minik, çıtı pıtı ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|