![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-03-2007
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-03-2007
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2007
|
Küpe çiçeği olarak bildiğim çiçek buradaki çiçek. Küçükken babaannemin balkonunda tenekelere ekili dururlardı. Yıllar sonra bir serada küpe çiçeği diye satılan bir çiçek gördüm. Yaprakları çimen kalınlığında çiçekleri küçük küçüktü. Kendi kendime düşünmüştüm acaba ben mi yanlış hatırlıyorum diye. Demek ki ben yanlış hatırlamıyormuşum da çiçekçi yanlış biliyormuş. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-03-2011
|
Katmerli kupe ciceklerimin tohumlarini nasil alabilirim. Umarim dogru yere yazmisimdir. Gecenlerde arap sabunlu karisimi kullanip bitlerden kurtuldum. Daha yesilken tohumlarin dusmesi be nedenle olabilir mi?Tohumlari nasil ve ne zaman dikmeliyim? Cogaltmak istiyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Ne zaman dikilecek duruma gelir tohumlar ? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kuruduktan sonra onları serin bir yerde muhaza eder şubat ayında da geçirgen bir saksı harcına ekersiniz. Günlük olarak nemini kontrol eder kurumalarına izin vermezsiniz. Kolay gelsin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-03-2011
|
Cok tesekkurler Sayin Jesebel . Henuz olgunlasmadan dustu bi kactanesi umarim digerleride dusmez |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-06-2012
|
benimde 3 tane küpe çiçeğim var çiçeği açan küpemin bir yaprağinda beyaz leke var kireç gibi öteki küpemde kahverengi benekler bir tane yağraği sararmiş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili çoban püskülü geçmiş olsun.Bende de zararlı olmuştu.Ben doğru ilacı bulmuştum çok iyi kurtuldum lakin dışarıya koydum tekrar aynı böcekle doldu kurtuluşu yok gibi diğer bitkilerde sorun yok. Küpelinin hatırına katlanalım en iyisi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-04-2014
|
acil yardım :)
Merhaba Arkadaşlar, çok acil destek rica ediyorum sizden. küpe çiçeğimim yapraklarının altında beyaz renkte marul böceğine benzer böceklenme oldu. ilaçlama yapmama toprağını değiştirmeme rağmen kurtulamadım. çiçeğimin apraklarıda küçülmüş gibi geliyor bana. çiçeğimi nasıl kurtarıcam bu böceklerden yaherkese.rdımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|