![]() |
|
![]() |
#2011 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benimkiler yeni açıyorlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2012 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
teşekkürler Dudi çok mutluyum gerçekten ![]() ![]() ![]() sevgili acemifüsun üzerinde tomurcuk varkende püskürtme yapıyormusun? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2013 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Ben geçen cuma pazardan aldım 4 saksı henüz çiçek açmadılar ama hepsine 10 TL. verdim Sevgili yağ-mur, bulunduğum ildeki bir yapı markettende tek katlılar 7.50 TL. ve katmerliler 13 TL. den, bilginize bir zamanlar ben de çiçekçilik yaptım, inanın 1'e 10 kar var sıkı pazarlık edin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2017 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzeller dragonfly, bende bugün yeni bir küpe aldım, ama ilk defa böyle bir küpe gördüm, resmi cep telefonuyla çektim o nedenle çok net değil ; Fuchsia Boliviana imiş adı Sevgili Jezebel teşekkürler ![]() Düzenleyen bettyycim : 20-05-2011 saat 10:14 Neden: İsim ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2018 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2019 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2008
|
Bu şirincik de yukarda bahsettiğim, anneme anneler gününde aldığım küpeli çiçeği. Rengini çok merak ediyorum. Bu iki tomurcuk diğerlerinden önce buradaydılar ve şuanda bitkinin üzerindeki en büyük çiçek oluşumları bunlar. Sanırım açmalarına çok az kaldı. Sabırsızlıkla bekliyorum ![]() Bu arada geç de olsa gelen bahar için herkesi kutlarım ![]() Resim eklediğimi zannediyordum ama eklememişim. Hemen ekliyorum. Düzenleyen bernacyhn : 23-05-2011 saat 11:47 Neden: resim ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2020 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2010
|
Bugün köklenen küpelimi diktim kırmızı toprak torf kum karışımına, karışım ıslaktı sulamam gerekiyor mu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2021 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Ağaç Dostu
|
çok güzel maşallah, Allah nazarlardan sakınsın...kaç senelik çiçeğiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2027 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Ağaç Dostu
|
Bugün küpeler tekrar açmaya başladı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
Ağaç Dostu
|
Evet Sevgili küpe uzmanları tomurcukta olan ve ne renk açacağını merakla beklediğim küpem acaba sizce ne renk olabilir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Ağaç Dostu
|
Yok o beayzlar büyük ve katlı, bunun yalınkat olduğunu düşünüyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
Ağaç Dostu
|
Hep birlikte göreceğiz ne renk açacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2038 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-08-2010
|
iyi bir başlangıç için
merhabalar. dün doğum günümde eşim bana sarkan cinsinden bir küpe çiçeği almış. şu an maşallah çok güzel çiçekli ama evde yer beğenemedim. balkonlarımdan birinin önünde bina var aydınlık ama güneş almıyor. diğer balkonum batıya bakıyor öğleden sonra he güneş direk güneş ışığı almasın diye oraya koyamadım bide sürekli rüzgar var bu balkonumda. birkaç saat koydum balkona sonra kıyamadım yanmasın diye aldım. batıya bakan cam önüne sehpaya koydum. oraya da güneş geliyor yine odanın içine mi alsam nereye koysam bilemedim. geçen doğum günümdeki anhorium çiçeğim gibi sakatlansın isemiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2040 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |