![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
İnşallah bu yıl diktiğim fidelerin çiçeğini görebilirim. Senin gönderdiğin çelikler oldukça sağlıklı görünüyorlar. Hiç bir kuruma belirtisi yok. ![]() 3-4 senelik olanlar ancak uç alınacak kadar uzadı. İklim farkından sanırım. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2008
|
Benim küpelilerle başım dertte yine bu aralar, sulama aksayınca bir tanesi hemen küstü, malum sıcaklar da gelmiş durumda ama işte...Hatta geçen tövbe ettim bir daha küpeli almamaya, paso naz paso kapris Sizin elinizde güzelce yaşasın, şimdilik uzaktan seyredeyim ben (tabii ki çok teşekkürler) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Füsuncuğum , güzel dilekler için sağ ol . Sevgili querelle İzmir gibi sıcak bir iklimde küpeli veya başka gölge çiçekleri bakmak için gölge şart . Bunu da ben sarmaşıklarla sağlamaya çalışıyorum . Passiflora , hanımeli , tül sarmaşığı , yasemin , Sellüka , begonvil v .s . Eh onlar da yabana atılmayacak güzellikte ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-06-2009
|
Bahçede küpe çiçeği mi? valla bravo gayet sağlıklı görünüyor kutlarım sizi Benol Hazaroğlu Bende beyaz sineklerden korumak için evden balkona çıkarmaya korkuyorum küpelerimi sizin orda beyaz sinek yaşamıyor mu yoksa? |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
olur
Alıntı:
Sevgili Adalet muhteşem , fevkaladenin fevkinde bir olay ![]() Gözümüz aydın , kökleşmiş önyargı olan " İngiliz küpesi Türkiyeye gelmez , gelsede yaşamaz " yıkıldı ve sayenizde tuz buz oldu . Gelir ve yaşar , Mersinde ve İzmirde yaşarsa her yerde yaşar ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2010
|
Bu da benim yeni aldığım Küpe çiçeğim.Katmerli içi mor ama Bazı tomurcuklar eve gelince düştü bazı dalları kırıldı diktim sanırım tuttu.Büyük olan tomurcuklar açmıyor 3 gün oldu alalı.Ama diğer küçük tomurcuklar büyüyor. ![]() Tomurcukları açtırmanın bir yolu varmı yoksa onlarda düşecekmi? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Şerbet böyle yapılıyor ![]() Alıntı:
Düzenleyen Jezebel : 29-05-2010 saat 21:40 |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Bicentennial
Benim kızlar , sıcaklar sarstı biraz ,artık eve alacağım . ![]() ![]() boynu bükük biraz , ![]() sıcaklar kendini hissettirdi . ![]() ![]() Farkı gördünüz ,Adalet Yağcı şerbetli küpe , Jezebel 18:18:18 NPK 'lı küpe . Ben organikten biraz korkuyorum da ...ölçü yok ya , ya yanarsa ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Yeşim hanımın gönderdiği küpe tohumlarından çoğu çimlendi. Tohumlar çok küçüktü sık ekmişim. Şimdi nasıl ayıracağım diye düşünüyorum. Ayrıca senelerdir ot diye küpelerin altından ayıkladıklarımın, çimlenen tohumlar olduğunu öğrendim. ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Sonunda Küpe Çiçeğim açtı Bakarmısınız güzelliğeÖnce tomurcuklar kocaman oldu ![]() Sonra patladılar ![]() ve açtılar ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevim4, çok teşekkür ederim.Sizin pembe etekli kızınızda bir harika.hayran hayran bakıyordum bende.Sanırım birkaç seneye benimde çeşit çeşit Küpe çiçeklerim olur çok ilgi duyuyorum bu güzelliğe.Azimliyim İngilizlere rakip olacağım.Malum Trabzon havası bu çiçek için uygun sanırım. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2008
|
BUnlarda küpelerimin son halleri hala bir rengim açmadı. sabırsızlıkla bekliyorum |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2008
|
Fideyken aldığım küpelim sonunda açtı. Sonunda celik alıp yetiştirmeyi başardım. Bunlar Arzu ve Sevim hanım için ) |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Faruk bey bende istiyorum ama eşim henüz duvara asmak için bana yardımcı olmadı.Sarkaçım var hazırda.En kısa sürede sarkaça alınacak inşallah. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Küpelerin bir kısmı bu duvar dibindde dikili. Müthiş bir sıcak var bugün, sadece ingiliz mavisinin( bence lila) yaprakları pörsümüş durumda. Onu saksısıyla koymuştum, sanırım kökler ısınıyor. Şu anda bile kızgın güneş üstlerinde. Güneş gidince ingilizin yaprakları düzeliyor. 10 saksıyı da arka bahceye dikti annem, orası kısmen daha gölge. Durumu gözlemliyorum. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-06-2009
|
küpe
yeni açan ingiliz küpem'in taç yaprakları 5 li |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Vaar tabi tanesi 2 paund , 6 adet alırsak kargo bedava , alalım mı ? http://cgi.ebay.co.uk/Fuchsia-plant-...item4aa3813989 Ne dersiniz ? 2 paund 4.5 liraya yakın bir para oluyor . |
|
|
|
![]() |
|
|