![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Fuchsia microphylla bonsai
Ben nefsime yenik düştüm . Gorünce dayanamadım , şimdi vahşi Fuchsia microphylla bonsaisine sahip oldum . Çok güzel , çok minik , daha minik bir küpeli henüz görmedim ![]() ![]() ![]() ![]() Onu çok sevdim ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Zerrinciğim senden gelen küpeler ilaçlamadan dolayı mı, yoksa saksı değişiminden mi bilinmez , tüm yapraklarını döktü. Ben de baya korktum ama şimdilerde her gözünden sürdüler, maşallah. Bu minik küpeler de pet bardakta. Resmen minyatür, kapalı balkonda saat 11'e kadar güneş alıyorlar. Küpe söz konusu olunca İzmirde korkunç olan yaz ayları. Kışın onlar da ben de mutluyuz ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
"Fuchsia lottie hobby"
İki çelik almıştım ve köklendiriciye bulayıp vermikulite ektim. Plastik saklama kabına koydum . Bu kadar hızlı olacağı aklıma gelmedi, hem kökler heryerden fışkırmış. ![]() ![]() ![]() çok da arsızmış. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Bilirsiniz pek klasik küpe sevmem ![]() Sadece ekzotik olanları arar, sorar, bulur, alırım. Şimdi şu ağaca bir bakın, ![]() onu almadım tabi, ama onun genlerine sahip ufak bir örnekcik çarşamba günü bana doğru İrlandadan yola çıktı ![]() ![]() O ağaç olduğuna göre daha dayanıklıdır... yoksa İzmire tahammül etmek hakikaten zor ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-02-2010
|
küpeli
Bu da benim küpelim .... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Kaybettik
|
Önce İzmirde yaşayanlara ne kadar şanslısınız demek lazım galiba. Hem bitki çeşitliliği fazla hem uygun fiyata bulunabiliyor. Sevgili Gül Hanım sizin küpe çiçeklerinizde kocaman bir maşallahı hakediyor. Hepsi ayırımsız ne kadar güzeller. İnşallah sıcaklarda zarar görmeden büyütürsünüz çiçek çiçek . |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Ya... çok memnun oldum, haber verdiğiniz iyi oldu ![]() Gerçekten çok güzeller, yazı Mersin'de mi geçiriyorlar, isterseniz bana getirin(yaylaya)serin serin yaşasınlar yavrucaklar ![]() |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=acemifüsun;794670]Sevgili burak alkan küpeleriniz çok güzel [/QUOTE Teşekkür ederim füsun bunlarda diger küpeliler |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benimkiler yeni açıyorlar. |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Bu küpe çiçeği bana süpriz yaptı katmerli açtı ilk defa bu kadar güzel küpelim oldu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2010
|
Benim geçen yıl ölümden dönen İngilizim çiçeklendi. ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer Küpe Çiçeğimde ses seda yok.O da geçen yıl ölümden dönmüştü. ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Gecen yıl beyaz sinekten küpelerimi kaybettim .Bu yıl küpe aldım ilacladım hemen tepki verdi yaprak kuruttu cok nazlı bir bitki bu küpe ciceklerinin güzeligi olmasa nazı cekilecek gibi degil |
|
|
|
![]() |
|
|