![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Malesef toprakta ki denememde başarısız oldu yaprak dipten yukarı doğru çürümeye başlamış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
|
bardak menekşe
Alırken adını bile bilmeden, çiçeklerini beğenerek aldığım bardak menekşe bir haftada gövdesinden çürümeye başladı ve kısa sürede öldü. Bir sitede gördüğüm üretim yöntemini denemek için aldığım ve elimde kalan tek yaprakla işe koyuldum. Şu an 4-5 sürgünü olan menekşemin yeni saksılarında uzun süre yaşamasını diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
![]() http://www.msxlabs.org/forum/tarim/3...iriciligi.html |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=hlycd;1199912]Normal Kolay gelsin. Çok teşekkür ederim o kadar denemem oldu ki anlatamam hep yaprak çürüdü aslında amacım sadece üretip bunun zevkine varmak yoksa zaten bir sürü yumrusu olmuştur. Ama üretince başka bir duygu kaplıyor insanı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
|
[QUOTE=eceyıldız;1199942]O duygu insanı sarınca etrafındaki insanlara da bulaşıyor ve bu güzel bir şey. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-05-2014
|
merabalar bende bu sene gloksinya yumrusunu sakladım kışın bakdım sağlıklı çürümemiş hemen gömdüm toprağa 2hafta kımıldama olmadı dökdüm toğrağı konturol ettim 2tane filizlenme gördüm tekrar gömdüm hemen ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-05-2014
|
[QUOTE=hlycd;1286803]Yapraktan çoğalan menekşeleri küçük saksılara aldıktan sonra hiç ellemedim. Kış boyu pek bi değişim olmadı. Yeni küçük saksılarda birazcık büyüdü filizler ve öylece kaldı. Bi tanesi kızımın hışmına uğradı ![]() ![]() teşekkürler , sabırla bekliyorum tekrar bakmam artık belki çok dipte kalmışdır ...seneye tecrübem olur ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|