![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-05-2006
|
Hazır aldığım süs narlarını bir yıldan fazla yaşatamadım bir türlü, doğrudan güneşe de koymadım ama kışın yaprak dökünce bir daha uyanmadılar. Ne hata yaptığımı da bilemiyorum, yeniden almayı düşünüyorum ama korkuyorum, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
ağaç dostu
|
Alıntı:
garip bir durumu var. Gövde kısmı ince ve kuru görünmesine rağmen üstünden yeşil dallar çıkıyor. Bahardan itibaren bu dallardan sürgün verdi ama hala cılız. Kış boyunca evin içindeydi, hiç uyumadı. Uykusuz sanırım. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2007
|
benim süs narım:)
buda benim süs narım bu soğuk havada dallarında küçük cücükler var. ![]() ![]() belki bu resimde görebilirsiniz cücükleri biraz sarı gibi görünüyor ama normalde yeşil.sarı görünmesinin sebebi telefonumun görüntü kalitesi iyi değil. bide bir sorum olacak bu bitkide çelikle üretim yapmak için hangi mevsimde ve bitkinin neresinden alarak yapılır?? Düzenleyen caploonba : 13-02-2007 saat 15:18 Neden: yazım hataları |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2006
|
Benim süs narlarım hala yapraklarını dökmedi, üstünde 18 tane narı var.Bu süs narım çok sağlıklı. Geçen sene nisan ayında kalın bir dalından çelik almıştım tuttu.Ben de bir arkadaşıma hediye ettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2006
|
![]() ![]() İşte benim süs narım ve kuşum Makbule |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2007
|
ben izmirde yaşıyorum.benim süs narım şu an dışarıda.havalarda soğudu.içeride mi kalması lazım yoksa dışarıda mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-04-2010
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |