![]() |
Sınıftaki domates ağacım
4 Eklenti(ler)
Sınıftaki domates ağacım ilk ürünlerini vermeye başladı
|
bunlarda perlitteki domatesler
4 Eklenti(ler)
Dün ilk domatesi törenle kopartarak yedik. İri Pembe domates idi. Tadı sulanmış saman gibi idi. Ne domates tadı ne de domates aroması vardı. Herhalde cinsinden diye düşünüyorum.
Yoksa Kudret Beye müracat edecem , Bişiyi eksik ama neyi tamda anlayamadık. Yarın Meşhur İznik Boyalıca yerli domatesini kopartacam. Bakalım onun tadı aroması nasıl. |
Hedef bir fideden yıl boyu domates almak
4 Eklenti(ler)
Bu gün okuldaki domatesimi görmeye gittim. Çok düzensiz sulanmasına rağmen 3 ayrı kola ayrılmış ve sınıfın yarısını sarmış vaziyette ve üzerinde olgunlaşmış domateslerin yanısıra yüze yakın çiçek var.
|
Sevgideğer form üyesi topraksız tarım gönüllüsü arkadaşlar , elektriğe gerek kalmadan otomatik sulama sistemi geliştirmeye çalışıyorum. Çalışmalar yüz güldürücü şekilde deavm ediyor. İnş. bir aksilik olmazsa bu konudaki tecrübelerimi önümüzdeki hafta sizlerle paylaşacağım.
|
Teşekürler muallim abi; herşey için ..Senin le tanıştığıma memnun oldum.BEN GEBZEDEN SERDAR FORUMA YENİ ÜYE OLDUM... BURADAN DA MÜSAİT ZAMANLARDA PASLAŞIRIZ **** TELEFONDAN TEŞEKKÜRLER KENDİNE İYİ BAK... YENİ YILDA SAĞLIK MUTLULUK VE BOL BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLİYORUM KAL SAĞLICAKLA
|
Beni buradan arayıpta bulamadıklarını dile getiren arkadaşlar. Bu seneki sayfa başlığım. 'Yeşil soğan üretimhanesi' dir . Topraksız tarım bölümüne girdiğinizde 'Evde topraksız tarım uygulamaları' bölümü dışındaki topraksız tarım uygulamaları bölümünde yazışıyoruz. Uzuzn zamandır bende bu sayfayı açmıyorum. Saygılarımla
|
Ayhan bey, keşke diğer domatesin tadını da yazsaydınız, aklım orada kaldı :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025